diumenge, 18 de setembre del 2011

JUVENIL LLIGA NACIONAL. FERRE 0 - MENORCA 4.

En el derbi jugat avui migdia corresponent a la 3ªjornada de lliga nacional juvenil, hem perdut per 0 a 4 contra el Menorca, un equip que ha demostrat que quedará amunt ja que te un bon equip, peró ha tingut la sort que el partit se li ha posat de cara en el minut 25 amb una jugada desafortunada del nostre equip que ens hem fet el gol en propia porta, i es que fins aquell moment l'equip estava aguantant molt be sense passar per massa perill, a mes abans del descans hem disposat de una gran ocasió de Sergi Pelaez, peró el porter Enric ha fet una gran aturada, a part d'aquesta hem tingut 2 arribades mes amb cert perill una d'elles ha vingut després de un corner.
El Menorca ha sortit els primers minuts presionant molt amb ganes de dur el control del partit, peró a partir dels 10 minuts hem nivellat es partit, fins que ha arribat la jugada desafortunada.
Tot just començar el segon temps sense temps per reaccionar quant haviem pogut sortir amb ganes de empatar es partit un gol en el segon minut ha estat decisiu per lo que ha passat en el segon temps, i es que el gol ha fet molt de mal a l'equip i ja no ens hem pogut recuperar, cosa que ha aprofitat el Menorca amb la seva qualitat per ampliar el resultat amb 2 gran gols fins el 0 a 4 final, el segon temps ha estat dominat per l'equip maonés.
Ara ja queda oblidar aquest partit i pensar amb la primera sortida fora de l'illa la setmana que ve a Eivissa per jugar contra el Portmany i sumar els primers punts de la temporada, per aquest partit confiem poder recuperar alguns jugadors que avui han estat baixa.