divendres, 30 d’abril del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els benjamins de primer any, que també van liders a sa seva lliga, jugarán a casa nostra es dissabte contra s'Alaior que es el darrer classificat.
Será un partit més complicat del que sembla, ja que els equips están mes igualats de lo que diu sa classificació i per tant tindrém que fer un dels nostres bons partits.
En principi si les coses ens surten be, hem de continuar amb sa privilegiada situació que tenim, els nostres joves jugadors ho donarán tot dins es camp perque aixi sigui.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 9.30 H.

Els benjamins de segón any, tenen un partit decisiu en es camp del CCC Sant Lluís, que es un dels millors equips de sa lliga i que será una bona prova per els nostres jugadors en aquest tram final de lliga, en que si poguessim treure un resultat positiu ens ho deixaria molt be, per poder fer campions.
Per aixó demá, si les coses ens surten be i podém jugar com ho hem vingut fent en tota sa lliga tindrém opcions de treure un resultat positiu, ara lo més important ara es disfrutar dins es camp jugant a fútbol.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins de fútbol 7 que entrena en Canari jugarán a casa per segóna setmana consecutiva, es rival será el Dosa vuité classificat, en un partit en que seguirém amb sa ilusió de continuar coliders, després que li descontessin 2 punts als maonesos, per diverses faltes.
Esteim convençuts que els nostres jugadors un partit més ens oferirán un gran partit, amb es seu fútbol d'atac.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Els alevins de fútbol 11, jugarán diumenge es es camp del Villacarlos, en un partit que será complicat ja que els partits a Es Castell sempre són partits incomodes de jugar.
Noltros afrontam es partit amb sa moral a tope, ja que esteim fent una gran temporada i només s'Alaior ha pogut aguantar fins ara.
Els nostres jugadors intentarán jugar com cada setmana, i si ho feim així segúr que els resultat ens acompanyara.

dijous, 29 d’abril del 2010

AGRAIMENT A ES DISCONT.

Desde el club volém donar les gracies a en Pere Pons gerent d'es discont i colaborador d'es club, per haver tingut es gran detall de regalar nos una caixa de gambes i 6 bogavantes per sa paella que hem de fer dissabte amb s'equip de tercera, i que d'aquesta manera podrém disfrutar mes be que mai.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 12è. PJ: 36. PG: 11. PE: 10. PP: 15. GF: 45. GC: 46. PUNTS: 43.

Golejadors: 7 GOLS: David Meliá. 6 GOLS: Héctor Carreras, Guel Bosch i Juli Gutierrez. 4 GOLS: Joan Alzina i Salido. 3 GOLS: Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro, Josep Enrich i Adán. 1 gol en propia porta.

INFANTILS B. 1er any. DISSABTE A LES 10.30 H.

Els infantils de primer any, tindrán aquest dissabte un partit dificil as Migjorn contra es liders de sa classificació l'Sporting Mahonés, un bon equip que va davant amb uns bons nombres i están fent ses coses molt be.
Ara davant tindrán es nostres infantils que es troben en un gran moment de forna en que duien 3 victories seguides, en que les han conseguides de una forma molt contundent, i es que cada partit que passa els nostres jugadors han anat agafant confiança i solidesa en es joc i estarán disposats a fer un bon partit, i si pot ser treure un resultat positiu.

INFANTILS A 2ón any. DIUMENGE A LES 10.30 H.

Els infantils d'en Tati, tornarán a jugar després que la darrera jornada van descansar, anirém a jugar a Maó contra el Menorca At.
Davant tindrém un rival del que no ens podrém fiar, ja que van es darrers amb 3 punts, peró en aquestes categories en que tot está tant igualat amb un mal dia es pot perdré, peró els nostres jugadors están en un gran moment de forma en que voldrán seguir amb totes ses opcions de lluitar fins es darrer partit per es campionat.
Ara sa gran temporada que esteis fent no vos la llevará ningú, ja que esteis fent grans partits i jugau molt be tot s'equip com un bon blog.

PRECEDENTS FERRERIES - ARENAL.

Es rival que ens visitará aquest dissabte es un classic dins sa 3ª divisió balear, ja que en les anteriors temporades que vam jugar a 3ª ens van enfrontar amb ells fins a 8 vegades, amb un balanç favorable a noltros, peró llevat de la temporada 98-99 van ser partits bastant igualats amb victories ajustades, la qual cosa vol dir que segurament ens trobarém a un rival incomode.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS FERRE - ARENAL.

TEMPORADA 1.988-89: FERRERIES 3 - ARENAL 2. (Serín, Juan Antonio i Merayo).
TEMPORADA 1.989-90: FERRERIES 0 - ARENAL 1.
TEMPORADA 1.990-91: FERRERIES 1 - ARENAL 0. (Toni Gonyalons).
TEMPORADA 1.991-92: FERRERIES 0 - ARENAL 1.
TEMPORADA 1.992-93: FERRERIES 1 - ARENAL 0. (Tonio Barber).
TEMPORADA 1.993-94: FERRERIES 2 - ARENAL 1. (Bep Barber i Toyo).
TEMPORADA 1.997-98: FERRERIES 1 - ARENAL 1. (Tonio Barber).
TEMPORADA 1.998-99: FERRERIES 5 - ARENAL 1. (Moles, Xavi Martí, Tomeu Mir, Waldi i Abel).

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 12.00 H.

Sense gaire temps per recuperar, dissabte toca un altra partit a casa, que será es darrer de sa temporada dins es nostre camp, es rival será l'Arenal un equip que tampoc es juga res i que podriém tenir sa opció de passar lo a sa classificació, la qual cosa voldriá dir que ens posariem 11, una posició que sería fantastica en el nostre retorn.
Confiem que els jugadors estiguin recuperats de s'esforç que van fer ahir contra el Sant Rafael i poguém brindar una darrera victoria en es nostres aficionats que bén segúr que despedirán els jugadors amb un gran aplaudiment.

DISSABTE PAELLA AMB S'EQUIP DE 3ª DIVISIÓ.

Els hi vam prometre fa un parell de setmanes, si guanyavem al Campos rival directe per eludir es descens, els convidariém a una paella, i aquest dissabte després del partit contra s'Arenal la farém amb un dinar en que hi estarán convidats tots els jugadors i les seves parelles, els entrenadors i també els directius.
Es cuiner será es president en Joan Mascaró.
Vos l'hau guanyada per es vostre esforç.

dimecres, 28 d’abril del 2010

SEGUIREMOS EN TERCERA

CON EL RESULTADO DE HOY FRENTE AL SAN RAFAEL, 2- 0 INAPELABLE, HEMOS ALCANZADO LA PERMANENCIA DE MANERA DEFINITIVA.

A FALTA DE DOS PARTIDOS ( ARENAL EN CASA , Y MERCADAL EN SAN MARTI )NUESTRO EQUIPO MILITARA NUEVAMENTE EN CATEGORIA NACIONAL, LA PROXIMA TEMPORADA 2.010 -2.O11.

REPETIMOS NUESTRA ENHORABUENA A TODOS, JUGADORES , TECNICOS, EMPLEADOS Y AFICION

ENHORABONA

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - SANT RAFAEL 0.





Gran resultat el que hem tret avui contra un grandissim equip, amb ex jugadors de 2ªb, i tots amb molta experiencia.
Ha estát un partit molt dificil ja que els eivissencs son gent amb molta envergadura i forta fisicament, que desde el primer minut ens han dificultat molt les coses, ja que pressionaven molt, i tocaven molt be sa pilota durant gairebé tota sa primera part, ara també no han tingut més que un parell d'ocasions clares, ja que noltros ens defensavem be, i ens han obligat a fer un gran desgast fisic, a més amb sa hora que hem jugat a les 5 que ha fet una calor quasi d`estiu, i si no era poc el que teniem davant el partit s'ha complicat molt quant l'arbitre ha expulsat amb targeta vermella en es minut 25 a en Rober Pulido per suposadament una colzada a un rival, peró noltros ben colocats hem esperat a la nostra ocasió i després de un corner en el minut 43 ha arribat un gran gol d'en Jose Enrich, en que ha entrat amb molta força, un gol que ens ha donat ales i tot just després en els millors minuts nostros una altra bona jugada de n'Alzina quasi ha arribat el segón, i en es minut 45 ha arribat una jugada clar per es desenllaç del partit quant han fet un clar penal i ha estát expulsat amb targeta vermella en Dani jugador del Sant Rafael, una expulsió que ha igualat amb 10 jugadors els 2 equips i que en David Meliá ha transformat, i hem arribat amb aquest comode 2 a 0 al descans.
Ja en el segón temps, hem frenat molt be a s'equip contrari amb una molt bona disposició tactica de n'Antonio que ha fet que els nostres jugadors amb un gran desgast fisic, tallasin tots els intents del Sant Rafael, en aquest segón temps hem continuat amb la practicitat en el nostre joc, tinguent en compte es gran rival que teniem davant, i ha fet que no hi hagués moltes ocasions de gol en els segóns 45 minuts.
Amb aquest resultat esteim completant una gran temporada en el nostre retorn a la 3ªdivisió i que quant faltes 2 jornades per el final ja tenim 43 punts, ara dissabte sense gairé temps per recuperar rebrém a casa a l'Arenal un equip que tampoc es juga res i que també tindrém ganes de guanyar lo per despedir nos de sa temporada a casa amb una altra victoria.
També volém felicitar a tots els aficionats que ens han pogut acompanyar en aquest dia laboral, i ha fet que es camp presentes una molt bona imatge, i dir que ens sap greu a tota la gent que no han pogut venir.
MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS I TECNICS, FORÇA FERRE!!!!

JUVENILS B. DISSABTE A LES 16.30 H.

Els juvenils de lliga Menorca, també tenen un dificil partit ja que jugám en es camp del segón classificat la Unió que es troba a 1 punt del Menorca, i que no pot cedir per tenir opcions a fer campió.
A més noltros intentarém fer un bon partit com el que vam fer dissabte passat, i complicar les coses, amb sa tranquilitat que ens dona a nosaltres ser un equip de formació, i ara a més que hem recuperat a 5 jugadors que venien entrenant amb s'equip de lliga nacional, es jugador que es perdrá es partit será en Martín Pasantes que va ser expulsat, es darrer partit contra el Sami.
Anims al.lots segúr que podeu fer un bon partit.

LLIGA REGIONAL. DISSABTE A LES 17.30 H.

Dificil partit es que tenen els jugadors de s'equip regional aquest dissabte, ja que anirán a jugar en es camp del lider el Nortenyo que s'está jugant el campionat, ja que només te 1 punt d'avantatge sobre el segón classificat, per aixó ens trobarém a un equip que anirá a totes, amb bons jugadors.
Noltros amb la tranquilitat de no jugar nos res, intentarém a veure si els podém complicar es partit i donar quolca sorpresa, segurament comptarém amb els jugadors juvenils que han acabat sa temporada i que diumenge passat a pesar de la derrota van donar una bona imatge, a més es possible que per aquest partit puguém tenir a dos jugadors que no van poder jugar el darrer partit que han acabat s'etapa juvenil com son, en Biel Marqués i en Toni Bosch.

dimarts, 27 d’abril del 2010

ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA DIVENDRES DIA 30.

Desde el club volém recordar a tots els socis de la important assablea extraordinaria que es fará divendrés a ses oficines del club.
Será a partir de les 19.30 h en 1ªconvocatoria i a les 20.00 h. en 2ªconvocatoria, voldriém que per es be del club vinguéssin tots els socis que puguin, es punt del dia será:

1/ ELECCIONS A PRESIDENT.

PRECEDENTS FERRERIES - SANT RAFAEL.

Aquesta será sa segóna vegada que ens visitará el Sant Rafael, ja que fins ará només hi ha 1 precedent en la temporada 1.990-91, ja que els eivissencs fins aquest any només havien jugat 2 anys a 3ªdivisió.

AQUEST ES EL PRECEDENT:

TEMPORADA 1.990-91: FERRERIES 0 - SANT RAFAEL 0.

TERCERA DIVISIÓ. DIMECRES A LES 17.00 H.

Demá dimecres jugám es partit aplaçat de sa jornada 33, que es va ajornar per tenir el Sant Rafel un jugador a la selecció balear, i per aixó en una hora un poc extranya en un dia feiner, jugarém aquest partit.
Un partit que afrontám amb sa tranquilitat de tenir sa salvació assegurada, i que voldrém aprofitar per donar una alegria a sa nostra afició, i acabar de sa millor forma possible sa temporada i poder quedar amb sa millor posició possible, per es partit de demá esperém poder comptar amb quasi tots els jugadors, que per un dia intentarán jugar a una hora de feina, els que es segúr que faltarán son en David Seguí, i n'Héctor que encará te molesties.
Esperém que pugui venir el máxim de gent possible a animar a s'equip, que es mereix un gran aplaudiment per sa temporada que ha fet.
El rival el Sant Rafel tampoc es jugá res, i está salvat de fa dies i també ha completat una gran temporada en el retorn a sa 3ªdivisió, un equip que te poc a veure amb el que ens vam jugar una plaça en aquell partit de finals de juny.

dilluns, 26 d’abril del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 13è. PJ: 35. PG: 10. PE: 10. PP: 15. GF: 43. GC: 46. PUNTS: 40.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras, Guel Bosch, David Meliá i Juli Gutierrez. 4 GOLS: Joan Alzina i Salido. 3 GOLS: Robert Pulido. 2 GOLS: David Seguí i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR
CLASSIFICACIÓ FINAL.
POSICIÓ: 8è. PJ: 30. PG: 15. PE: 1. PP: 14. GF: 49. GC: 43. PUNTS: 46.

Golejadors: 9 GOLS: Jonathan Martínez i Juanjo. 8 GOLS: Lluís Pons "CALAFI" i Miguel Caballo. 4 GOLS: Txiqui. 3 GOLS: Biel Marqués. 2 GOLS: Sergi, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés i Martín.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 15. PG: 1. PE: 2. PP: 12. GF: 13. GC: 41. PUNTS: 5.

Golejadors: 6 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo, Pablo, Lluís Lopez, Angel Allés, Franco, Hilari i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 17. PG: 4 . PE: 2. PP: 11. GF: 22. GC: 52. PUNTS: 14.

CADETS COPA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 1. PG: 0. PE: 1. PP: 0. GF: 2. GC: 2. PUNTS: 1.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 7. PG: 5. PE: 0. PP: 2. GF: 15. GC: 7. PUNTS: 15.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 4rt. PJ: 13. PG: 6. PE: 2. PP: 5. GF: 32. GC: 27. PUNTS: 20.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 13. PG: 11. PE: 2. PP: 0. GF: 46. GC: 10. PUNTS: 87.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 13. PG: 9. PE: 3. PP: 1. GF: 102. GC: 26. PUNTS: 82.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 9. PG: 8. PE: 1. PP: 0. GF: 42. GC: 12. PUNTS: 61.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 9. PG: 6. PE: 1. PP: 2. GF: 21. GC: 17. PUNTS: 55.

diumenge, 25 d’abril del 2010

BENJAMINS F-8 A. 2ÓN ANY. MERCADAL 4 - FERRE 4.

Els benjamins d'en Quel Carreras han jugat avui matí a Fornells contra el Mercadal un partit que ha acabat amb un espectacular empat a 4 gols.
Ha estát un partit molt obert, ja que els dos equips han anat a per sa victoria, i fruit d'aixó ha estát aquest bon partit en que hi ha hagut 8 gols, i que una setmana més fará que continuem liders després de 9 partits amb uns grans nombres de 8 victories i 1 empat.
Aixi els al.lots segueixen amb sa gran temporada que están fent.

LLIGA REGIONAL. FERRE 1 - MIGJORN 3.





Avui sa disputat sa 15 jornada de lliga de regional, en sa que hem perdut a casa contra el Migjorn que ens ha guanyat per 1 a 3, un resultat un pel abultat ja que no hi ha hagut moltes ocasions, peró els migjorners en es migcamp i sa defensa, s'han mostrat solids, i han aprofitat en els 2 primers gols sa gran qualitat d'en Josep Sales, que després d'acabar sa lliga amb el Penya de divisió d'honor está jugant els darrers partits amb el Migjorn, i avui ha fet 2 gols de gran qualitat, que ha posat es marcador molt dificil per els nostres jugadors, que a pesar de tot han retallat distancies amb un gol de n'Hilari, peró quant cercavem s'empat una contra ben duita per el Migjorn, ha transformant es tercer gol que l'ha fet n'Adriá.
Com a noticia més positiva voldriem destacar es debút dels juvenils que avui han debutat a sa lliga regional, després d'haver acabat sa temporada, ja que avui a més dels que ja havien debutat, Calafi, Caballo i Angel, també han debutat en Tomeu Allés i en Pepo.
Ara la setmana que ve tenim una dificil visita en es camp del lider el Nortenyo, peró esteim convençuts que els jugadors farán un bon partit i posarán ses coses dificils.

CADETS COPA. MERCADAL 2 - FERRE 2.

Avui hem disputat el primer partit de copa en es camp del Mercadal, amb es resultat d'empat a 2 gols, un resultat que es pot considerar positiu, ja que hem puntuat a fora camp, en una competició curta com aquesta en que només es disputarán 5 partits, ara la setmana que va a casa intentarém guanyar per tenir opcions de quedár en primera posició.

TERCERA DIVISIÓ. AT BALEARS 3 - FERRE 1.

Com era previsible hem perdut avui en es camp del lider s'At Balears, a més ens hem trobat amb es greu contratemps que hem arribat en es camp 5 minuts abans de les 12, hora en que tenia que començar es partit degut en es retras de s'avió per culpa de sa boira, i aixi es partit ha tingut que començar a les 12.30, i ens hem tingut que cambiar de roba i fer s'escalfament amb bastanta presa.
I els problemes no s'han acabat aqui, ja que uns 10 primers minuts fatidits ens han complicat es partit, ja que els mallorquins s'han avançat amb 2 gols, i han posat es partit molt cosa amunt, peró en una demostració de caracter i orgull s'equip s'ha refet i fins el final del partit hem donat sa cara, i hem perdut peró ho hem fet donant una imatge molt digne, ja que es tercer gol del Balears ha arribat devers sa mitja hora, peró fins el final del partit sempre hi hem estát i noltros també hem tingut les nostres opcions com un xut molt perillos que ha tocat en es poste d'en Conejo, i altres ocasions d'en Robert Pulido, peró no ha estát fins el minut 35 del segón temps que ha arribat en nostre gol que l'ha fet en Salido, que avui ha tornat a fer un altra golás com els que ens te acostumats a fer, així derrota que era previsible ja que els palmesans están arribant en aquest final de lliga en gran forma, ja preparats per el play off d'ascens i noltros a més amb sa permanencia ja matematica, gracies a s'empat de l'Independiente ahir contra el Ferriolense que ens han donat sa continuitat una temporada més a Tercera divisió en es nostro retorn.
Ara ja tocará pensar en el partit de dimecres a una hora intempestiva, a les 17.00 hores contra el Sant Rafel, per culpa que es va aplaçar per es partit de sa selecció balear, i els eivissencs no el van voler jugar es diumenge que tocava per que hi tenien 1 jugador i així en una hora bastant dolenta per ser un dia laborable, que perjudicara en els aficionats que no puguin venir i també de quolca jugador que no hi pugui ser per motius laborals.

JUVENILS B. FERRE 4 - SAMI 0.





Gran partit el que van fer els juvenils de lliga Menorca ahir capvespre contra el Sami, en que hi va haver bon joc i bastanta superioritat nostra.
Els juvenils d'en Damiá ahir es van veure reforçats per els 5 juvenils amb fitxa d'es b, que han anat entrenant i jugant amb es primer equip com son: Pere, Dani Perez, Martin Pasantes, Alvaro i Txiqui, i entre tots van donar una gran contundencia a s'equip que es va avançar amb un golás d'en Dani Perez de falta directa, poc després hi va haver el segón gol de n'Ernest amb un gran xut de fora de s'areá i just abans del descans en Txiqui feia el 3 a 0.
Després en el segón temps ja vam poder anar controlant i dominant amb més tranquilitat peró encara hi va haver temps per fer el 4 gol, que el va fer en Lluís, un resultat ampli i clar que ens donará moral per afrontar els propers partits contra els dos primers classificats el Menorca i la Unió, en que estarém disposats a donar quolca sorpresa.
Moltes felicitats a tot s'equip per aquest bon partit que vau fer.

dissabte, 24 d’abril del 2010

ALEVINS F-11. SPORTING MAHONÉS 0 - FERRE 5.

Un altra gran partit dels alevins de fútbol 11 que entrena en Fredo, tot i que davant no tenien un mal equip com es l'Sporting Mahonés, hem tornat a demostrar que esteim en un gran moment de joc, i que els nostres jugadors es troben amb molta confiança i que es troben a gust dins es camp, ja desde el primer minut s'ha vist qu e seriem superiors, i en els primers quarts hem marcat 2 gols, que per ocasions haguessin pogut ser més, ja que a part dels 5 gols que hem fet, també hem fet 4 postes.
Així amb aquest resultat continuarém liders, amb un bagatge espectacular després de 13 partits de lliga jugats, hem guanyat 11 partits i tenim 2 empats, sense haver perdut cap partit.
Els golejadors han estát: David Janer 2, Xavi Muro 2 i Toni Pons.
Una vegada més volem felicitat a tots els jugadors per aquesta brillant temporada que esteis fent, aixi com també els entrenadors.

ALEVINS F-7. FERRE 1 - MENORCA 1.




Gran partit i molt disputat el que hem vist avui matí contra els dos primers classificats de sa lliga de futbol 7, tot i que ho hem intentat desde el principi, ja que en els dos primers quarts hem sortits decidits a marcar, davant hem tingut un bon equip com es el Menorca.
As final del partit s'empat a 1 gol, no ha estát mal resultat ja que l'hem conseguit en es darrer minut de una falta que ha tirat molt be n'Alex i que ha evitat que els mahonesos guanyessin es partit que també s'han avançat en es quart final de partit, quant tot just abans noltros haviem tingut s'ocasió més clara de tot es partit que per poc no ha entrat.
Avui en part s'ha demostrat s'ha gran igualtat que es veu que hi ha tot s'any entre noltros i el Menorca tant en lliga com en copa.
Volem felicitar a tots els nostres jugadors per es partit d'avui que ho han intentat tot es partit, peró no ha pogut ser, continuau aixi que esteis fent una grandissima temporada.

INFANTILS B. 1er any. FERRE ATC 2 - RTV BOSCOS 1.




Victoria justa i molt treballada sa que han aconseguit els infantils de primer any contra el Boscos per 2 a 1, en un partit que el primer temps hem estát clarament superiors ja que ens hem avançat amb un comode 2 a 0, peró el Boscos no s'ha rendit en el segón temps i ens han posat ses coses dificils fins al final, peró noltros sempre hem intentat jugar amb tranquilitat per mantenir aquest avantatge i fer sa tercera victoria consecutiva, i cada partit que passa anar agafant més confiança.
Els gols els han fet: Xavi i Joan Coll.
Enhorabona a tots per aquesta victoria.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE 2 - PENYA ESPORTIVA 1.




Victoria i liderat es que han aconseguit els benjamins d'en Marti aquest matí, no ha estát gens fácil ja que hem jugat contra s'equip que fins avui eren els primers de sa classificació i hem tingut que correr fins el darrer minut de partit per guanyar per 2 a 1, un partit que tot d'una sa posat dificil ja que els ciutadellencs s'han avançat en els 3 minuts, peró que noltros sempre hem intentat anar a per s'empat i ho hem aconseguit abans del descans amb un gol en propia porta.
A sa segóna part hem sortit igual de convençuts i amb ganes de guanyar es partit, hi a força de lluitar as final hem tingut sa recompensa amb un gol d'en Joan Sans, aquest gol ens ha donat molta moral, perque ens hem defensat molt be i hem fet contres molt perilloses, peró es marcador no s'ha mogut i hau fet una victoria merescuda.
Enhorabona al.lots per aquest resultat aixó es fruit d'es vostro esforç i ganes que hi posau a cada partit, seguiu aixi.

FOTOS ENTREGA DE TROFEUS.





Avui vespre a les 20.30 a les oficines d'es club hem fet s'entrega de trofeus en els equips participants del campionat de futbol 7 sa temporada 2.009-10, en que hi ha hagut copes per els guanyadors i subcampions dels 2 tornetjos lliga i copa.
També per s'equip menys golejat es Restaurant Marivent i per es máxim golejador que ha estát en Dani Coll.

dijous, 22 d’abril del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els benjamins de primer any, tornarán a jugar a casa després de dues sortides consecutives, rebém al Penya Esportiva un equip que será un bon rival ja que també están fent una bona feina de cantera.
Els ciutadellencs están classificats en 1ªposició, tot just davant noltros, per tant será un altra gran partit es que podrém veure aquest dissabte matí en es camp de futbol 7, en que jugarán els 2 primers classificats i es nostres jugadors estarán a punt per fer un gran partit i si pot ser guanyar es partit, ja que esta´ran amb moltes ganes.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DIUMENGE A LES 11.00 H.

Els benjamins d'en Quel Carreras juguén el seu partit aquest diumenge as Mercadal en la 9ªjornada de lliga, en que intentarém seguir amb sa espectacular ratxa de victories en aquesta lliga en que comptam els partits per victories, i una altra victoria ens posaria molt a prop d'es titol de lliga, peró es partit contra el Mercadal no será fácil i ho tindrém que donar tot com cada partit en que jugám amb moltes ganes de fer ho be.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins d'en Canari tenen tot un partidás per jugar aquest dissabte a casa nostra contra es primer classificat el Menorca, i que va 2 punts davant noltros i que a casa seva ens va guanyar per un marcador ajustat i per aixó es partit d'aquest dissabte es preveu clau per es devenir d'es campionat.
Els nostres jugadors estarán molt motivats per afrontar aquest decisiu partit i tindrán ganes de demostrar una vegada més que son capaços de jugar molt be, i una setmana més ens farán disfrutar d'es gran futbol que juguén.
Anims al.lots, esteim segurs que ho faréu molt be sigui quin sigui es resultat.

ALEVINS F-11. DISSABTE A LES 9.45 H.

Els alevins tindrán que jugar de bon mati per defensar es liderat que tant brillantment están fent, i es que dissabte jugám a Maó contra l'Sporting Mahonés un partit que segurament será complicat tot i que van a mitjan taula classificatoria.
Una setmana més intentarém continuar amb sa bona linea de joc que duim en que després de 12 partits comandám sa classificació sense perdre cap partit, i cada setmana que passa es veuen es nostres jugadors amb més confiança i més ganes en cada partit, en que están disfrutant de sa situació.

dimecres, 21 d’abril del 2010

INFANTILS B.1er any. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els infantils d'en Vicent, jugarán en es nostro camp contra el Boscos 8é classificat, en que els nostres jugadors estarán amb sa moral a tope, ja que venen de fer 2 grans partits i aquest dissabte en es nostro camp voldrém continuar amb aquesta ratxa.
Esteim segurs que els nostres jugadors farán un bon partit, ja que ho donarán tot dins es camp, i si potser treure un resultat positiu.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.00 H.

Els juvenils de lliga Menorca que entrena en Damiá rebrán aquest dissabte al Sami en la 17 jornada de lliga.
Ens enfrontám a un rival que va penultim amb 9 punts dos menys que noltros per tant es preveu un partit disputat, en que voldrém aprofitar per sumar els 3 punts i fer un bon partit, es possible que en Damiá tengui a la seva disposició els jugadors amb fitxa de s'equip b que anavém jugant amb el primer equip.
Un bon partit ens donaria moral i forces per fer un bon final de campionat.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 17.00 H.

Aquest cap de setmana ens visita el Migjorn a sa lliga regional, un rival complicat tot i que está fent un campionat regular en que está classificat en 7ªposició, peró es un equip capaç de guanyar a qualsevol rival.
Es un partit en que intentarém guanyar es nostre primer partit a casa i així poder donar una satisfacció a sa nostra afició, per es partit de diumenge es probable que hi vagin convocats els juvenils A, que ja han acabat sa lliga, com es cas de n'Angel que diumenge passat va marcar es seu primer gol a regional, el Migjorn per aquest tram final també ha fitxat a un gran jugador que ha acabat sa seva etapa juvenil com es en Sales.

PRECEDENTS AT BALEARS - FERRERIES.

Hem trobat fins a un total de 10 enfrontaments en es camp de l'At Balears, en que com es pot preveure es balanç es desfavorable no hi hem guanyat mai peró hi vam fer 3 empats que no está del tot malament tractant se de un equip historic que ha jugat a 2ªdivisió.

AQUESTS SON ELS PRECEDENTS AT BALEARS - FERRERIES

TEMPORADA 1.983-84: AT BALEARS 2 - FERRERIES 2. (Benejam i Lluís Viroll).
TEMPORADA 1.984-85: AT BALEARS 1 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.985-86: AT BALEARS 4 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.986-87: AT BALEARS 0 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.990-91: AT BALEARS 1 - FERRERIES 1. (Aniceto).
TEMPORADA 1.991-92: AT BALEARS 2 - FERRERIES 1. (Bep Barber).
TEMPORADA 1.992-93: AT BALEARS 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.993-94: AT BALEARS 2 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.997-98: AT BALEARS 3 - FERRERIES 0.
TEMPORADA 1.998-99: AT BALEARS 5 - FERRERIES 0.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Aquest diumenge tenim una dificil sortida, anam a jugar a Palma contra l'At Balears, que es el lider de sa categoria i que en aquest tram final es troba mes fort que mai, ja que han posat sa directa per aconseguir es campionat de lliga de tercera.
Tot i que en es partit d'anada vam fer un autentic partidas i els vam guanyar 3 a 1, i noltros som 1 dels 4 equips que els han guanyat es preveu dificil puntuar, peró ja ho vam demostrar en es camp del Santa Eulalia en que varém esser capaçós de treure un punt i també tenim s'avantatge de tenir sa tranquilitat de ja tenir els deures fets, i possiblement quant juguém diumenge a migdia esteim salvats, si dissabte l'Independiente no guanya al Ferriolense.
Per aquest diumenge recuperarém en Jose Enrich absent el darrer partit per targetes i possiblement no podrá viatjar n'Esteban.
Anims al.lots esteim convençuts que posaréu les coses dificils al lider.

dimarts, 20 d’abril del 2010

CADETS COPA. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Els cadets finalment jugarán un torneig de copa, s'han fet 2 grups en que jugarém 5 partits i els campions de cada grup jugarán una final.
Noltros ens ha tocat el grup b, amb el Mercadal, Menorca At, At Villacarlos i Dosa, aquest diumenge ja començan, debutarém en es camp del Mercadal, amb ganes de fer un bon paper dins aquest torneig, així com ho han fet dins sa lliga.

DIVENDRES ENTREGA DE TROFEUS DE FUTBOL 7.

Aquest divendrés a partir de les 20.30 h, es fará s'entrega de trofeus de fútbol 7, será a partir de les 20.30 en es camp de fútbol.
Es donarán ses copes a tots els equips que han participat que han estát 7 tant a sa lliga com a sa copa, en que es campió dels dos tornetjos ha estát es Restaurant Marivent, en es que desde aqui els hi donám s'enhorabona, juntament a tots els altres equips participants.

dilluns, 19 d’abril del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 13è. PJ: 34. PG: 10. PE: 10. PP: 14. GF: 42. GC: 43. PUNTS: 40.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras, Guel Bosch i David Meliá. 6 GOLS: Juli Gutierrez. 4 GOLS: Joan Alzina. 3 GOLS: Robert Pulido i Salido. 2 GOLS: David Seguí i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR
CLASSIFICACIÓ FINAL.
POSICIÓ: 8è. PJ: 30. PG: 15. PE: 1. PP: 14. GF: 49. GC: 43. PUNTS: 46.

Golejadors: 9 GOLS: Jonathan Martínez i Juanjo. 8 GOLS: Lluís Pons "CALAFI" i Miguel Caballo. 4 GOLS: Txiqui. 3 GOLS: Biel Marqués. 2 GOLS: Sergi, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés i Martín.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 10é. PJ: 14. PG: 1. PE: 2. PP: 11. GF: 12. GC: 38. PUNTS: 5.

Golejadors: 6 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo, Pablo, Lluís Lopez, Angel Allés, Franco i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 16. PG: 3 . PE: 2. PP: 11. GF: 18. GC: 52. PUNTS: 11.

CADETS LLIGA:
CLASSIFICACIÓ FINAL.
POSICIÓ: 6é. PJ: 20. PG: 10. PE: 3. PP: 7. GF: 47. GC: 31. PUNTS: 33.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 7. PG: 5. PE: 0. PP: 2. GF: 15. GC: 7. PUNTS: 15.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 12. PG: 5. PE: 2. PP: 5. GF: 30. GC: 26. PUNTS: 17.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 12. PG: 10. PE: 2. PP: 0. GF: 41. GC: 10. PUNTS: 80.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 12. PG: 9. PE: 2. PP: 1. GF: 101. GC: 25. PUNTS: 77.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 8. PG: 8. PE: 0. PP: 0. GF: 38. GC: 8. PUNTS: 56.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 8. PG: 5. PE: 1. PP: 2. GF: 19. GC: 16. PUNTS: 48.

diumenge, 18 d’abril del 2010

INFANTILS B. 1er any. SAMI 4 - FERRE ATC 6.

Espectacular partit es que han disputat avui mati a Ciutadella el Sami contra els infantils de primer any, en que hi ha hagut 10 gols.
Desde el començament des partit els dos equips han anat a s'atac i es gols han començat a caure, i lo que es més important, es que noltros hem conseguit els 3 punts marcant 6 gols a fora de casa, una cosa sempre dificil de fer, i ens dona mes confiança en aquest tram final de lliga ja que duim 2 molt bons partits jugats en que hem marcat 13 gols.
Volém felicitar a tots els jugadors per aquest bon partit que han fet, si seguiu amb aquestes ganés encara vindrám mes victories abans de que acabi sa lliga.

LLIGA REGIONAL. SAMI 3 - FERRE 1.

Avui no hem pogut treure un resultat positiu de sa visita des camp del Sami, hem perdut per 3 a 1, en un partit en que jugavém contra un equip de sa part baixa com noltros, ara intentarém en es nostro camp a veure si podém donar sa sorpresa contra un equip de sa part alta, i donar una alegria a sa nostra afició.

FOTOS HOMENATGE PER ELS 150 GOLS D'EN GUEL BOSH.




Avui capvespre tot just abans del partit contra el Campos hem fet es petit homenatge a en Guel Bosch per sa fita dels 150 gols amb sa camiseta del Ferre, en que li hem donat un diploma i una foto seva, enmig del camp hi hem pogut veure sa seva dona que ha rebut un ram de flors i es seu fill petit, enhorabona Guel.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 4 - CAMPOS 1.





Avui hem conseguit una grandissima victoria que val una permanencia, davant un rival directe com era el Campos que l'hem golejat per 4 a 1, hem conseguit una victoria que ens donará una gran tranquilitat per afrontar els darrers 4 partits de lliga que faltén.
Ha estát un gran partit el que hem fet, en tots els aspectes peró sobretot la segóna part ha estat de les millors de sa lliga, tot i que hem fet 1 gol ja que no hem donat opció al rival i hem tingut gran quantitat d'ocasions, per haver conseguit una golejada més gran, peró es d'avui ens deixa una gran satisfacció ja que es rival tenia 1 punt menys, i que ha començat amb bastanta decisió es partit, en que han tingut un parell d'arribades dins s'areá, peró noltros prest hem agafat es control des partit i amb jugades rápides en profunditat hem romput amb infinitat de vegades sa defensa del Campos i aixi ha arribat es primer gol en es minut 16 d'en Juli un dels gran gols que hem fet avui capvespre quant dins s'areá ha creuat sa pilota a mitja altura en es pal llarg, un gran xut en que es porter no ha pogut fer res, aquest gol ens ha donat confiança i poc a poc hem anat controlant més, amb un parell d'ocasions més abans del 2 a 0, que ha fet n'Alzina un gol que semblava podriá sentenciar es partit, peró abans dels darrers gols noltros hem tingut que patir un poc uns cinc minuts ja que han retallat distancies.
Peró tot just abans del descans ha arribat sa jugada des tercer gol que ha estat el que ha sentenciat es partit, que també l'ha fet en Juli que avui capvespre ha estát un dels protagonistes amb 2 gols, els mateixos que ha fet n'Alzina es segón, un gol d'autentic crack mundial en es minut 32 del segón temps en ple domini nostro un refuig dels jugadors del campos ha anat a ell i desde es migcamp gairebé ha fet una vaselina que ha entrat directe a porteria, un dels gols de sa lliga possiblement.
Com deien ha estát un gran partit, un més dels que han fet es nostros jugadors en aquest retorn a sa tercera divisió que sembla hi hem tornat per sa porta gran i poder afrontar amb tranquilitat sa dificil sortida la setmana que ve en es camp de l'At Balears que es jugá es primer puesto amb el Santa Eulalia.
Una vegada més felicitar a s'entrenador n'Antonio Asensio per es gran treball que ha fet aquesta temporada, al seu ajudant en Kike Romero i tots els jugadors que avui s'han tornat a deixar sa pell dins es camp, enhorabona a tots.
ENDAVANT I FORÇA FERRE!!!!

ES CANARI BOYS DUIEN 166 GOLS EN COMPETICIONS.

Aquestes son les xifres espectaculars que duien els alevins de futbol 7 d'en Canari en que fins ara han fet 166 gols que es senzillament increible quant han jugat 21 partits de competició oficial els 9 de copa i els 12 que duien fins ara de lliga, la qual cosa vol dir que en els 21 partits que han jugat han fet una mitja de 7,9 gols per partit, una marca quasi dificil d'igualar.
I es que el seu gran joc ofensiu en cada partit han duit a n'aquests nombres.
Esteim convençuts que fins a final de temporada els nostres jugadors intentarán continuar amb aquest bon fútbol.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. ESPANYA LLUCMAJOR 1 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han acabat avui sa temporada, ha estat a Llucmajor per un ajustat 1 a 0, en un partit molt ajustat en que els mallorquins també cercaven sa victoria per aconseguir sa 6 posició.
Al final hem quedat amb una brillant 8 posició en aquesta dificil lliga balear, lo qual indica es gran futur que tenen els nostres jugadors, en una competició en que han estat competint amb grans equips de Mallorca i Eivissa, lo que es una gran escola i experiencia per es nostres jugadors que l'any que ve per 3 any consecutiu podrém disfrutar.
Res més felicitat una vegada més a n'aquest equip que ens ha fet disfrutat i sentir nos orgullosos de com han defensat es nostres colors per tot balears, i als que han acabat desitjar los sort en es futur.
Ara a disfrutar de unes merescudes vacances a tots els jugadors i entrenadors Juan Romero i Juanan.
FORÇA FERRE!!!

CADETS LLIGA. FERRE 3 - AT.VILLACARLOS 2.

Els cadets han acabat avui sa lliga de sa millor manera amb una bona victoria en es nostro camp contra es sempre dificil At.Villacarlos per 3 a 2.
En es primer temps es joc ha estat amb molta alternancia, era un partit obert en que els dos equips han intentat anar a per sa victoria ja que cap dels dos es jugava res, peró han estat els visitants que s'han avançat en es minut 39 des primer temps.
En el segón temps hem surtit molt més entonats cap a dalt per remuntar es partit i prest ho hem aconseguit ja que en els primers 15 minuts de la segóna part ja haviem donat sa volta en es marcador amb 2 gols d'en Martí i Angel.
Peró no s'ha aturat aqui es nostro joc ja que hem fet contres molt perilloses per haver marcat mes gols i en una d'elles ha vingut el 3 a 1 que ha fet en Lluc que semblava que ens donaria tranquilitat per es tram final des partit, peró no ha estat aixi ja que el Villacarlos ha fet el segón gol que ha posat l'incertesa fins al final, en que es marcador ja no s'ha mogut i ha deixat es resultat final de 3 a 2.
Ara ja ens queda felicitar a tots els jugadors i tecnics de s'equip cadet per aquesta temporada que han completat en que han fet un bon paper, demostrant en molts de partits sa gran qualitat que hi ha dins s'equip.
Molt be i enhorabona.

ALEVINS F-11. FERRE 5 - MENORCA 1.

Una setmana més els alevins de futbol 11, seguirán liders a sa lliga, avui després de completar un altra partidas, molt complert en que han estát molt superiors al seu rival, es resultat final de 5 a 1 ho diu tot, i avui es nostres jugadors han sortit a totes ja desde el primer minut i prest ja s'ha vist quin seria es desenvolupament del partit.
Els golejadors avui han estat, Toni Pons 3, Michael i Capó.
Hem de felicitar una setmana més a tot s'equip que tot lo que están fent, en que després de 12 partits continuen invictes, i dir vos que continueu així que sou un orgull per es club.

PAELLA AMB ELS JUVENILS DE LLIGA NACIONAL.







Tal i com els hi haviem promés avui s'ha fet sa paella amb els juvenils de lliga nacional, hi han assistit tots els 22 jugadors i els dos entrenadors en Juan Romero i en Juanan, a més de quasi tota sa directiva.
Es dinar ha estat a sa casa des president en Joan Mascaró que es el que ha fet sa paella, i també hem disfrutat de un bon braç de gitano de postre.
Després de dinar hem volgut fet un reconeixent, a els 9 jugadors que aquest any acaben s'etapa juvenil, i també a n'en Juanan que deixará de ser el segón entrenador per motius personals i els hem volgut agrair sa seva feina per el Ferre i dir lis que sempre será sa casa seva.
També hem volgut donar un petit obsequi a tots els jugadors per es seu esforç i un placa a en Juan Romero.
Es que també ha tingut un reconeixement ha estát es nostre seguidor numeró 1, en Tomás que ha estát molt content des regal.

ELS BENJAMINS A HAN FET UNA TORRADA.




Els benjamins A que entrena en Quel Carreras, han fet avui una torrada de carn en es camp de futbol, per celebrar sa bona marxa de s'equip i passar una bona estona.
Hi han assisit tots els jugadors i també els dos entrenadors.

INFANTILS A. 2ÓN ANY. FERRE 4 - DOSA 0.





Els infantils d'en Tati continuen amb sa bona imatge que están donant i avui han golejat al Dosa per 4 a 0, en un partit en que hem estat els clars dominadors, ja que abans de fer el primer gol ja haviem disposat de 3 clares ocasions de gol, i es que s'equip infantil de segón any, es troba en un gran moment en totes ses lineas, ja que a darrera es defensa amb molt d'ordre sense donar gaire opcions al rival, sa mitja está tallant i distribuint amb rápidesa perque els davanters marquin, i aixi d'aquesta manera continuar a només 1 punt del primer classificat.
Els golejadors han estat, Sergi Sansaloni 2 i Sergi Mercadal 2.
Enhorabona per aquest bon partit i continuau aixi.

JUVENILS B. DOSA 4 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga menorca, han perdut a Ciutadella en es camp del Dosa per un clar 4 a 0, en un partit en que no hem tingut opció, avui no ens han sortit les coses, a pesar de que veniem de fer un bon partit la setmana passada, avui no hem pogut tornar a oferir un bon partit, la setmana que ve a casa intentarém tornar a sumar punts.

dissabte, 17 d’abril del 2010

EN JUAN ROMERO HA RENOVAT PER 1 ANY MÉS.

Gran noticia la que vos podém confirmar, ja que el nostre entrenador dels juvenils de lliga nacional ha renovat per 1 any més, era una de les nostres máximes prioritats ja que esteim molt contents desde el club per sa seva gran feina, en que ha conseguit fer una gran temporada aquest any amb els juvenils.
Les negociacions han estát rápides degut a la bona disposició de les dues parts, i desde el club confiam amb la seva feina d'entrenador.
Enhorabona Juan i que tenguis sort a sa propera temporada a lliga nacional.

BENJAMINS F-8 A. 2ÓN ANY. FERRE 5 - PENYA CIUTADELLA B 0.






Continua sa marxa imparable dels benjamins de segón any que avui novament han golejat al seu rival, avui ha estát conta el Penya Ciutadella per un clar 5 a 0, i es que ara han agafat una moral i una confiança que no hi ha qui els aturi.
Es partit d'avui ja desde el principi s'ha vist com seria es desenvolupament, i hem duit es control del partit, ja que a la mitja part i hem arribat amb un comode 2 a 0.
Ja a la segóna part ha continuat es domini nostro i hem fet 3 gols més que ens refermén en sa primera posició, en que hem guanyat els 8 partits que hem jugat.
I una vegada més els nostres jugadors volén demostrar que volén fer una temporada de record si segueixen així.
Els golejadors han estat: David Febrer 3, Alex i Jordi Marín.
Molt be al.lots enhorabona a tots.

ALEVINS F-7. SAMI AT 0 - FERRE 20.

Els alevins de futbol 7 han arribat a sa centena de gols avui amb sa gran golejada que han fet en es camp del Sami, es rival d'avui anava es cuer i els nostres jugadors no han tingut pietat i ja en el minut 5 guanyaven per 0 a 3, en un partit en que es pot dir poc ja que la diferencia es molt gran entre un i altre equip, ara ja tocará pensar la setmana que ve amb el Menorca, que possiblement sigui el partit decisiu per poder optar a sa lliga, ara sigui quin sigui el resultat res ens llevará sa gran temporada que están fent els nostres jugadors en que practiquen un futbol molt ofensiu.
Els golejadors han estat: David 5 gols, Sergi 4 gols, Dani 4, Joan Caballo 3, Tofúl, Tonio, Leo i Cristofol.
Endavant al.lots continuau aixi que ho feis molt be.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. SAMI AT 2 - FERRE ATC 1.

Molt mala sort la que han tingut els benjamins d'en Martí avui mati, han perdut injustament en es camp del Sami per 2 a 1 en es darrer minut de partit, en un partit que no hem merescut perdre i que l'empat com a minim era un bon resultat, ha estát de un gol de falta.
No passa res al.lots seguiu aixi esteis fent una gran temporada.

divendres, 16 d’abril del 2010

FERRE -CAMPOS , EL DOMINGO A LAS 5

ESTAMOS TOCANDO LA SALVACION CON LA PUNTA DE LOS DEDOS .NOS FALTARIA PARA ESTAR COMPLETAMENTE TRANQUILOS UNA VICTORIA DE LOS 5 PARTIDOS QUE QUEDAN . TRES EN CASA - CAMPOS - SAN RAFAEL Y ARENAL, Y DOS PARTIDOS FUERA , ATCO. BALEARES Y MERCADAL.

GANAR EL DOMINGO SUPONDRIA TENER ( SI NO LA TENEMOS YA ) LA SALVACION PRACTICAMENTE ASEGURADA .

EXCEPTO ABEL CON MOLESTIAS, EL RESTO DE LA PLANTILLA ESTARA A DISPISICION DE LOS TECNICOS, YA QUE GUEL BOSCH Y JULI, PARECEN RESTABLECIDOS DE SUS RESPECTIVAS LESIONES .

ANTES DEL PARTIDO , RENDIRMEOS UN HOMENAJE A GUEL BOSCH, MAXIMO GOLEADOR DE LA HISTORIA DEL CLUB .

JUVENIL L.N. CONTRA EL ESPAÑA

EN UN PARTIDO DE TRAMITE, CON LA SALVACION EN EL BOLSILLO,NUESTRO JUVENIL DE LIGA NACIONAL VIAJA A LLUCHMAJOR PARA ENFRENTARSE AL ESPAÑA.UN PARTIDO EN EL QUE SIN LA PRESION DE LOS PUNTOS PODRAN JUGAR TRANQUILOS -- QUE YA TOCABA -- AUNQUE SI PODRAN INTENTAR REDONDEAR LA EXCELENTE TEMPORADA REALIZADA . SEA CUAL SEA EL RESULTADO, EL OBJETIVO SE HA CUMPLIDO CON CRECES .

EL PARTIDO SE JUEGA EL DOMINGO A LAS 12 HORAS .

Y MAÑANA , PAELLA , QUE HACE YA MUCHO TIEMPO ,SE LA DEBIA EL PRESIDENTE.

ENHORABUENA TODOS .

dijous, 15 d’abril del 2010

DISSABTE 29 DE MAIG DINAR DE FINAL DE TEMPORADA.

Com cada any hem programat es dinar de quant acaba sa temporada, que un any més será en es Camping s'Atalaia es dissabte dia 29 de maig en que acabén totes ses competicions.
Per aixó ja volém informar a tots els socis, aficionats, jugadors, pares etc, que ho tenguin en compte.
Desde el blog ja us anirém informant de les novetats.

BENJAMINS F-8 B. 1er any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els benjamins que entrena en Martí, també comencen sa segóna volta de lliga en que jugarém a Ciutadella contra el Sami At.
Ho feim en una destacada 2ª posició en que els nostres jugadors cada partit ho donen tot, per guanyar els partits i si no pot ser fer divertir se jugant a fútbol que es lo més important.
El Sami está a mitjan taula, per lo que ens posará ses coses dificils dins el seu camp.

BENJAMINS F-8 A. 2ón any. DISSABTE A LES 11.30 H.

Un altre dels nostres equips que están fent una gran temporada són els benjamins de segón any, que aquest dissabte comencen sa segóna volta en es nostro camp contra el Penya Ciutadella, una altra prova per continuar amb s'espectacular començament de lliga que están fent en que han guanyat tots els partits que han disputat.
Els ciutadellencs són penultims, peró serán un equip complicat ja que qualsevol equip pot guanyar en una competició on tots els equips están bastant igualats.
Endavant al.lots a seguir així, a disfrutar i fer bon futbol.

ALEVINS F-7. DISSABTE A LES 10.00 H.

Els alevins de futbol 7 d'en Canari anirán a jugar a Ciutadella en es camp del Sami At, es coer de sa classificació en que la primera volta vam guanyar de manera amplia.
Hem de jugar com sempre com si es rival fos un dels millors equips, aixi amb sa qualitat dels nostres jugadors podrán fer un dels seus espectaculars partits en que fan bastants de gols, i de pas continuar amb sa lluita per agafar es primer puesto que ocupa el Menorca, ara podeu estar orgullosos ja que esteis fent una gran temporada sigui quin sigui es resultat.

ALEVINS F-11. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Aquesta jornada els alevins de futbol 11, jugarán contra el Menorca en es nostro camp en sa que será sa 12 jornada de lliga, de sa que anám liders amb uns registres espectaculars, i més després de guanyar com ho vam fer contra un dels millors equips com es el Sami.
Es rival que ens visita es el 8é classificat, si jugám com ho venim fent podrém seguir amb sa bona ratxa, en que els nostres jugadors están fent un gran futbol i es mostren molt segurs en defensa, ja que tots els jugadors juguén com un bloc.

INFANTILS B. 1er any. DIUMENGE A LES 10.00 H.

Els infantils de primer any juguén diumenge a Ciutadella en es camp del Sami, en que intentarán continuar amb es bon partit que van fer la setmana passada contra el Seislán, peró aquesta vegada será més dificil ja que el Sami va 4rt classificat amb 19 punts, peró també es una bona mostra per veure com esteim amb els equips més bons.

dimecres, 14 d’abril del 2010

INFANTILS A. 2ÓN ANY. DISSABTE A LES 11.30 H.

Els infantils de segón any que entrena en Tati comencen sa segóna volta a sa lliga, en que jugám a casa contra el Dosa, en una competició en que está tot en joc i els nostres jugadors tenen ganes de poder seguir fent bons partits i si pot ser fer un bon paper a sa competició.
El dosa es 5 classificat amb 7 punts, com tots els de sa categoria será un rival dificil.

CADETS LLIGA. DIUMENGE A LES 11.30 H.

Els cadets acaben sa lliga aquest diumenge, ens despedirem de sa competició en es nostro camp contra l'At Villacarlos.
Es un partit en que cap dels dos equips ens jugám res, peró sempre hi ha ses ganes de acabar amb una victoria a més davant sa nostra afició i despedir una temporada en que hem fet un paper ben digna, ja que esteim classificats en 6 posició peró tenim a 3 punts el 4 classificat.
Per aixó desde el club volem felicitar a tots els jugadors per aquesta temporada i també de manera especial a s'entrenador en Manolo Perez.

JUVENILS B. DISSABTE A LES 17.30 H.

Els juvenils de lliga menorca disputarán una nova jornada de lliga, després del bon partit de dissabte passat en que varém treure un empat contra s'Alaior, aquesta vegada jugarém a Ciutadella contra el Dosa que es el cuer amb 6 punts.
Será una bona ocasió per els juvenils d'en Damiá per fer un bon partit i treure els punts en joc, i agafar més experiencia a sa categoria per l'any que ve fer es bot en es primer equip de lliga nacional.

LLIGA REGIONAL. DIUMENGE A LES 17.00 H.

A sa mateixa hora que s'equip de 3ª divisió, jugará a Ciutadella en es camp del Sami s'equip de regional.
Es rival es un dels equips més debils de sa categoria ja que te un punt més que noltros i ve de ser golejat en es seu camp, per aixó els nostres jugadors tindrán opcions de treure un bon resultat, i fer un bon partit ja que per es fet de no tenir cap pressió pot ser més fácil jugar es partit, a més una victoria ens posaria com a 8 classificats i deixariem a 2 equips darrera noltros.

JUVENILS LLIGA NACIONAL. DIUMENGE A LES 12.00 H.

Els juvenils de lliga nacional, jugarán aquest diumenge es darrer partit de lliga, ho farán a Mallorca en es camp de l'Espanya de Llucmajor.
Ja amb sa feina feta será un partit per disfrutar i si poden fer un bon partit per els jugadors d'en Juan Romero, sa motivació que podrien tenir es que si guanyen quedariem en una fantastica 6 posició, ara be els mallorquins també hi opten ja que van 7 classificats amb 2 punts més que noltros, peró be aixó es lo de menys ja que s'objectiu nostre esta complert de sobra.
Després d'aquest darrer partit els jugadors i tecnics ja podrán disfrutar de unes merescudes vacances, ja que duien 9 mesos desde que van començar la pretemporada.

PRECEDENTS FERRE - CAMPOS.

Fins aquesta temporada només hi havia hagut 2 precedents de partits contra el Campos en es nostro camp, ja que el Campos es un equip que fins l'any 94 no havia jugat mai a sa 3ª divisió,i es balanç es clarament desfavorable ja que ens van guanyar clarament en les 2 anteriors visites.
Per aixó confiem rompre aquesta estadistica.

PRECEDENTS FERRERIES - CAMPOS.

TEMPORADA 1.997-98: FERRERIES 0 - CAMPOS 2.
TEMPORADA 1.998-99: FERRERIES 0 - CAMPOS 3.

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

Després de 2 sortides a fora camp, aquesta jornada tornám a jugar a casa, ens enfrontarém a un rival directe per sa permanencia el Campos que está en una situació una mes complicada que la nostra ja que tenen 33 punts i es l'equip que marca sa salvació, per tant será un partit complicat amb bastanta intensitat, ja que els 3 punts en joc són molt importants.
Per noltros es el partit que en cas de guanyar ja significaria tenir una tranquilitat absoluta en els 4 partits que ens quedarán per jugar, a més sa motivació será més gran ja que volém oblidar ses 2 darrerres derrotes que hem patit a fora casa, per es partit de diumenge recuperarém en principi a jugadors que no van poder viatjar a Esporles.
Per aixó per donar sa darrera empenta en els jugadors necessitám que es camp sigui es de ses grans ocasions, i ser el jugadors numero 12 per conseguir sa victoria que ens falta per estar mes segurs.

dimarts, 13 d’abril del 2010

DISSABTE PAELLA AMB ELS JUVENILS DE LLIGA NACIONAL.

Aquest dissabte dia 17, feim una paella per els juvenils de lliga nacional, per celebrar amb jugadors i tecnics sa gran temporada que han fet, ja que novament hem conseguit mantenir sa categoria.
Sa paella la fará es president en Joan Mascaró, es dinar es durá a terme en es camp de futbol.

HOMENTAGE A EN GUEL BOSCH.

Hem cregut oportu fer un petit homenatge a en Guel Bosch, amb motiu dels 150 gols que ha conseguit amb el Ferre, ja que es una xifra que s'ho mereix ja que es molt dificil aconseguir el que ell ha conseguit amb es primer equip.
S'acte el farém tot just abans del partit que disputarém diumenge que ve contra el Campos a les 17.00 H.

ESTEIM AMB TRACTES AMB N'ANTONIO PER RENOVACIÓ.

Desde el club, una de les prioritats més important que creim, de cara a planificar la temporada que ve es renovar en es nostro entrenador de s'equip de 3ª i coordinador del futbol base, ja que en aquestes tres temporades que dur ha fet una gran feina per es club, amb grans resultats esportius, per aixó esteim en gestions amb ell per renovar lo per un any més.
En principi si les coses van be confiam poder tenir tancada sa renovació prest.

dilluns, 12 d’abril del 2010

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.
TERCERA DIVISIÓ:
POSICIÓ: 14è. PJ: 33. PG: 9. PE: 10. PP: 14. GF: 38. GC: 42. PUNTS: 37.

Golejadors: 6 GOLS: Héctor Carreras, Guel Bosch i David Meliá. 4 GOLS: Juli Gutierrez. 3 GOLS: Robert Pulido i Salido. 2 GOLS: David Seguí, Alzina i David Pons. 1 GOL: Raúl, Castro i Adán. 1 gol en propia porta.


JUVENILS LLIGA BALEAR:
POSICIÓ: 6è. PJ: 29. PG: 15. PE: 1. PP: 13. GF: 49. GC: 42. PUNTS: 46.

Golejadors: 9 GOLS: Jonathan Martínez i Juanjo. 8 GOLS: Lluís Pons "CALAFI" i Miguel Caballo. 4 GOLS: Txiqui. 3 GOLS: Biel Marqués. 2 GOLS: Sergi, Rubén Mascaro i Josep Janer. 1 GOL: Tomeu Allés i Martín.

REGIONAL PREFERENT LLIGA:
POSICIÓ: 9é. PJ: 13. PG: 1. PE: 2. PP: 10. GF: 11. GC: 37. PUNTS: 5.

Golejadors: 6 GOLS: Marc Viroll. 1 GOL: Marcelo, Pablo, Lluís Lopez, Franco i Lluc Viroll.

JUVENILS MENORCA: LLIGA.
POSICIÓ: 9é. PJ: 15. PG: 3 . PE: 2. PP: 10. GF: 18. GC: 48. PUNTS: 11.

CADETS LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 19. PG: 9. PE: 3. PP: 7. GF: 44. GC: 29. PUNTS: 30.

INFANTILS 2ón any. LLIGA:
POSICIÓ: 3er. PJ: 6. PG: 4. PE: 0. PP: 2. GF: 11. GC: 7. PUNTS: 12.

INFANTILS 1er any. LLIGA:
POSICIÓ: 6é. PJ: 11. PG: 4. PE: 2. PP: 5. GF: 24. GC: 22. PUNTS: 14.

ALEVINS F-11 LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 11. PG: 9. PE: 2. PP: 0. GF: 36. GC: 9. PUNTS: 73.

ALEVINS F-7 LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 11. PG: 8. PE: 2. PP: 1. GF: 81. GC: 25. PUNTS: 70.

BENJAMINS F-8. Segón any. LLIGA:
POSICIÓ: 1er. PJ: 7. PG: 7. PE: 0. PP: 0. GF: 33. GC: 8. PUNTS: 49.

BENJAMINS F-8. Primer any. LLIGA:
POSICIÓ: 2ón. PJ: 7. PG: 5. PE: 1. PP: 1. GF: 18. GC: 14. PUNTS: 44.

diumenge, 11 d’abril del 2010

LLIGA REGIONAL. FERRE 2 - ALAIOR 2.




En es partit que hem disputat avui capvespre contra es filial de s'Alaior hem conseguit sumar es primer punt a casa, un empat a 2 gols, en un partit en que hi ha hagut moments més trabats i moments amb més idees ofensives.
No ha estát un partit fácil, ja que hem tingut que remuntar un 0 a 2, en que els alaiorencs s'havien avançat, en un partit en que els dos equips han acabat amb 10 jugadors, es nostre jugador expulsat ha estat en Vicent.
Es primer temps ha estát més ensupit ja que hi ha hagut moltes incerteses en es joc i poc futbol d'atac, en els primers 45 minuts s'ha arribat amb empat a 0 gols.
En el segón temps han vingut els gols en un partit més obert en que els dos equips han anat a cercar sa victoria, amb un joc un poc imprecis, en el minut 53 ha arribat es primer gol de s'Alaior i sense tenir temps de reaccionar 4 minuts després, ens han fet el segón de penal, peró els nostres jugadors no han baixat els brassos i en Pablo en el minut 63 ha fet un gran gol, que ens ha fet anar a per s'empat, que finalment hem conseguit en el minut 81 per en Lluís Lopez, després encara haguessim pogut guanyar amb un parell d'arribades.
Un punt que ens coloca amb 5 a sa classificació i sortim a sa penultima posició ja que tenim es goal average gunayat amb els alaiorencs.