diumenge, 18 d’abril del 2010

CADETS LLIGA. FERRE 3 - AT.VILLACARLOS 2.

Els cadets han acabat avui sa lliga de sa millor manera amb una bona victoria en es nostro camp contra es sempre dificil At.Villacarlos per 3 a 2.
En es primer temps es joc ha estat amb molta alternancia, era un partit obert en que els dos equips han intentat anar a per sa victoria ja que cap dels dos es jugava res, peró han estat els visitants que s'han avançat en es minut 39 des primer temps.
En el segón temps hem surtit molt més entonats cap a dalt per remuntar es partit i prest ho hem aconseguit ja que en els primers 15 minuts de la segóna part ja haviem donat sa volta en es marcador amb 2 gols d'en Martí i Angel.
Peró no s'ha aturat aqui es nostro joc ja que hem fet contres molt perilloses per haver marcat mes gols i en una d'elles ha vingut el 3 a 1 que ha fet en Lluc que semblava que ens donaria tranquilitat per es tram final des partit, peró no ha estat aixi ja que el Villacarlos ha fet el segón gol que ha posat l'incertesa fins al final, en que es marcador ja no s'ha mogut i ha deixat es resultat final de 3 a 2.
Ara ja ens queda felicitar a tots els jugadors i tecnics de s'equip cadet per aquesta temporada que han completat en que han fet un bon paper, demostrant en molts de partits sa gran qualitat que hi ha dins s'equip.