diumenge, 18 d’abril del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 4 - CAMPOS 1.

Avui hem conseguit una grandissima victoria que val una permanencia, davant un rival directe com era el Campos que l'hem golejat per 4 a 1, hem conseguit una victoria que ens donará una gran tranquilitat per afrontar els darrers 4 partits de lliga que faltén.
Ha estát un gran partit el que hem fet, en tots els aspectes peró sobretot la segóna part ha estat de les millors de sa lliga, tot i que hem fet 1 gol ja que no hem donat opció al rival i hem tingut gran quantitat d'ocasions, per haver conseguit una golejada més gran, peró es d'avui ens deixa una gran satisfacció ja que es rival tenia 1 punt menys, i que ha començat amb bastanta decisió es partit, en que han tingut un parell d'arribades dins s'areá, peró noltros prest hem agafat es control des partit i amb jugades rápides en profunditat hem romput amb infinitat de vegades sa defensa del Campos i aixi ha arribat es primer gol en es minut 16 d'en Juli un dels gran gols que hem fet avui capvespre quant dins s'areá ha creuat sa pilota a mitja altura en es pal llarg, un gran xut en que es porter no ha pogut fer res, aquest gol ens ha donat confiança i poc a poc hem anat controlant més, amb un parell d'ocasions més abans del 2 a 0, que ha fet n'Alzina un gol que semblava podriá sentenciar es partit, peró abans dels darrers gols noltros hem tingut que patir un poc uns cinc minuts ja que han retallat distancies.
Peró tot just abans del descans ha arribat sa jugada des tercer gol que ha estat el que ha sentenciat es partit, que també l'ha fet en Juli que avui capvespre ha estát un dels protagonistes amb 2 gols, els mateixos que ha fet n'Alzina es segón, un gol d'autentic crack mundial en es minut 32 del segón temps en ple domini nostro un refuig dels jugadors del campos ha anat a ell i desde es migcamp gairebé ha fet una vaselina que ha entrat directe a porteria, un dels gols de sa lliga possiblement.
Com deien ha estát un gran partit, un més dels que han fet es nostros jugadors en aquest retorn a sa tercera divisió que sembla hi hem tornat per sa porta gran i poder afrontar amb tranquilitat sa dificil sortida la setmana que ve en es camp de l'At Balears que es jugá es primer puesto amb el Santa Eulalia.
Una vegada més felicitar a s'entrenador n'Antonio Asensio per es gran treball que ha fet aquesta temporada, al seu ajudant en Kike Romero i tots els jugadors que avui s'han tornat a deixar sa pell dins es camp, enhorabona a tots.