diumenge, 11 d’abril del 2010

LLIGA REGIONAL. FERRE 2 - ALAIOR 2.

En es partit que hem disputat avui capvespre contra es filial de s'Alaior hem conseguit sumar es primer punt a casa, un empat a 2 gols, en un partit en que hi ha hagut moments més trabats i moments amb més idees ofensives.
No ha estát un partit fácil, ja que hem tingut que remuntar un 0 a 2, en que els alaiorencs s'havien avançat, en un partit en que els dos equips han acabat amb 10 jugadors, es nostre jugador expulsat ha estat en Vicent.
Es primer temps ha estát més ensupit ja que hi ha hagut moltes incerteses en es joc i poc futbol d'atac, en els primers 45 minuts s'ha arribat amb empat a 0 gols.
En el segón temps han vingut els gols en un partit més obert en que els dos equips han anat a cercar sa victoria, amb un joc un poc imprecis, en el minut 53 ha arribat es primer gol de s'Alaior i sense tenir temps de reaccionar 4 minuts després, ens han fet el segón de penal, peró els nostres jugadors no han baixat els brassos i en Pablo en el minut 63 ha fet un gran gol, que ens ha fet anar a per s'empat, que finalment hem conseguit en el minut 81 per en Lluís Lopez, després encara haguessim pogut guanyar amb un parell d'arribades.
Un punt que ens coloca amb 5 a sa classificació i sortim a sa penultima posició ja que tenim es goal average gunayat amb els alaiorencs.