dijous, 1 d’abril del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. IBIZA-EIVISSA 1 - FERRE 3.

Gran partit dels juvenils de lliga nacional avui migdia en és camp de l'Eivissa al que hem guanyat per un clar 1 a 3 i lo que és més important depenguent dels altres resultats podriém tenir sa permanencia assegurada, es molt probable que així sigui ja que tenim 43 punts una quantitat de punts molt alta, tot i que és rival era un bon equip que durant tota sa temporada ha estat lluitant per sa primera posició, amb jugadors amb molta projecció.
Com ja venia sent habitual darrerament s'equip ha estát superior al rival i l'ha guanyat amb tota netedat, i es que hem arribat en aquest tram final de lliga amb gran forma amb uns resultats molt clars.
Es golejadors des partit han estat: Miguel Caballo, Juanjo i Lluís Calafi.
Ara ja només faltarán per acabar aquesta dura temporada que ha estát molt igualada dos partits i és que en aquests moments anam 6 classificats peró matematicament no esteim salvats, cosa mai vista fins ara en aquests 4 anys de lliga balear, i també molt meritoria per sa nostra part es poder anar competint l'any que ve possiblement per 3 any consecutiu, i es que s'ha notat sa ma i gran feina que ha fet durant tota sa temporada den Juan Romero.
MOLT BE AL.LOTS ENHORABONA A TOTS.

1 comentari:

Anònim ha dit...

els gols els van marcar: en juanjo hernandez, en miguel caballo i en lluis calafi...
Per cert no hi ha cap jugador a s'equip del ferreries juvenil kes digui JOSE MIGUEL LOPEZ, aso ja es un puquet seriu... mira k no sebre ni es noms dels jugadors...