diumenge, 18 d’abril del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. ESPANYA LLUCMAJOR 1 - FERRE 0.

Els juvenils de lliga nacional han acabat avui sa temporada, ha estat a Llucmajor per un ajustat 1 a 0, en un partit molt ajustat en que els mallorquins també cercaven sa victoria per aconseguir sa 6 posició.
Al final hem quedat amb una brillant 8 posició en aquesta dificil lliga balear, lo qual indica es gran futur que tenen els nostres jugadors, en una competició en que han estat competint amb grans equips de Mallorca i Eivissa, lo que es una gran escola i experiencia per es nostres jugadors que l'any que ve per 3 any consecutiu podrém disfrutar.
Res més felicitat una vegada més a n'aquest equip que ens ha fet disfrutat i sentir nos orgullosos de com han defensat es nostres colors per tot balears, i als que han acabat desitjar los sort en es futur.
Ara a disfrutar de unes merescudes vacances a tots els jugadors i entrenadors Juan Romero i Juanan.
FORÇA FERRE!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

nomes volia comentar que va haver-hi gent de la grada que va fer fotos. Si pujasin ses fotos a la web hi estaria molt agrait. Un saludo

Anònim ha dit...

nomes volia comentar que ahir varen fer fotos des partit espanya-ferreries. Si fosiu tan amables de pujar les fotos ho agrairia molt. Una abraçada