dissabte, 10 d’abril del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - SPORTING CIUTAT PALMA 0.

Victoria en es darrer moment l'ha que hem aconseguit avui contra l'Sporting Ciutat de Palma, un equip que tenia 1 punt més que noltros i que ara el passam.
No ha estát un partit gaire vistos, ja que hi ha hagut molt de migcamp, peró sa gran virtud d'aquest equip d'en Juan Romero, es que mai es rendeix i encara que no tenguin un bon dia, tenen una lluita i ganes dins es partit envidiable i fruit d'aixó es que hem aconseguit sa victoria quant ja s'empat semblava es resultat definitiu, a pesar d'aixó en el segón temps haviem tingut 2 bones ocasions per avançar nos, peró també hem de reconeixer que els visitants també han tingut les seves opcions de posar se per davant.
Lo més positiu es que amb aquesta victoria ens colocám amb 6 posició, amb sa destacada xifra de 46 punts, amb aquest gol d'en Juanjo en es minut 92.
Hem de destacar en aquest darrer partit que han jugat els juvenils a casa, que han fet una temporada brillant en que cada partit ho han donat tot i destacar sa gran feina d'en Juan Romero que ha fet un gran blog, tinguent sa dificil papeleta que durant sa temporada vam patir moltes lesions.
També avui han jugat en darrer partit a casa com a juvenils, 4 jugadors de Ferreries que han completat 2 temporades fantastiques en aquesta categoria i han pogut aprendre molt, com son: Toni Bosch, Biel Marqués, David Perez i Lluís Pons "Calafi", enhorabona a tots ells per que ho han donat tot dins aquesta categoria tant dificil.

1 comentari:

Anònim ha dit...

perdon i tambien a david perez ia que tambies a formado todos los años con las categorias inferiores del ferrerias.

DANI