diumenge, 11 d’abril del 2010

BENJAMINS A. 2ón any. FERRE 2 - SANT LLUÍS 1.





Ja no sabém que dir dels benjamins a, que están pletorics, avui en es partit més complicat dels 7 que duien disputat, davant del Sant Lluís que era s'unic equip que ens seguia de aprop, també han demostrat en sa gran forma que están i els han superat de una manera més clara inclus de lo que diu es marcador.
Ja en el primer quart hem tingut 3 bones ocasions per haver nos posat amb un comodé avantatge, peró ha arribat un gran gol d'en Tofúl que ens ha posat amb un merescut avantatge, amb aquest gol i un bon domini des partit hem arribat al descans.
En es començament del 3 quart, hem intentat fer es gol que sentencies es partit i prest ho hem aconseguit amb un gol que ha tocat un defensa del Sant Lluís, ja amb aquest resultat hem pogut respirar un poc, ja que teniem sa situació controlada, a pesar que ens hem enduit un ensurt en els darrers minuts amb es gol del Sant Lluís.
Una victoria que ens coloca després de 7 partits com a liders destacats amb 5 punts d'avantatge i lo més impresionant es que hem guanyat els 7 partits que hem disputat un bagatge impresionant, que es mereixen sa felicitació a tots els jugadors i tecnics per aquesta fabulosa temporada.
Molt be seguiu aixi que ho esteis fent molt be, anims i Força Ferre!!!