dissabte, 24 d’abril del 2010

BENJAMINS F-8 B. 1er any. FERRE 2 - PENYA ESPORTIVA 1.

Victoria i liderat es que han aconseguit els benjamins d'en Marti aquest matí, no ha estát gens fácil ja que hem jugat contra s'equip que fins avui eren els primers de sa classificació i hem tingut que correr fins el darrer minut de partit per guanyar per 2 a 1, un partit que tot d'una sa posat dificil ja que els ciutadellencs s'han avançat en els 3 minuts, peró que noltros sempre hem intentat anar a per s'empat i ho hem aconseguit abans del descans amb un gol en propia porta.
A sa segóna part hem sortit igual de convençuts i amb ganes de guanyar es partit, hi a força de lluitar as final hem tingut sa recompensa amb un gol d'en Joan Sans, aquest gol ens ha donat molta moral, perque ens hem defensat molt be i hem fet contres molt perilloses, peró es marcador no s'ha mogut i hau fet una victoria merescuda.
Enhorabona al.lots per aquest resultat aixó es fruit d'es vostro esforç i ganes que hi posau a cada partit, seguiu aixi.