dimecres, 28 d’abril del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 2 - SANT RAFAEL 0.

Gran resultat el que hem tret avui contra un grandissim equip, amb ex jugadors de 2ªb, i tots amb molta experiencia.
Ha estát un partit molt dificil ja que els eivissencs son gent amb molta envergadura i forta fisicament, que desde el primer minut ens han dificultat molt les coses, ja que pressionaven molt, i tocaven molt be sa pilota durant gairebé tota sa primera part, ara també no han tingut més que un parell d'ocasions clares, ja que noltros ens defensavem be, i ens han obligat a fer un gran desgast fisic, a més amb sa hora que hem jugat a les 5 que ha fet una calor quasi d`estiu, i si no era poc el que teniem davant el partit s'ha complicat molt quant l'arbitre ha expulsat amb targeta vermella en es minut 25 a en Rober Pulido per suposadament una colzada a un rival, peró noltros ben colocats hem esperat a la nostra ocasió i després de un corner en el minut 43 ha arribat un gran gol d'en Jose Enrich, en que ha entrat amb molta força, un gol que ens ha donat ales i tot just després en els millors minuts nostros una altra bona jugada de n'Alzina quasi ha arribat el segón, i en es minut 45 ha arribat una jugada clar per es desenllaç del partit quant han fet un clar penal i ha estát expulsat amb targeta vermella en Dani jugador del Sant Rafael, una expulsió que ha igualat amb 10 jugadors els 2 equips i que en David Meliá ha transformat, i hem arribat amb aquest comode 2 a 0 al descans.
Ja en el segón temps, hem frenat molt be a s'equip contrari amb una molt bona disposició tactica de n'Antonio que ha fet que els nostres jugadors amb un gran desgast fisic, tallasin tots els intents del Sant Rafael, en aquest segón temps hem continuat amb la practicitat en el nostre joc, tinguent en compte es gran rival que teniem davant, i ha fet que no hi hagués moltes ocasions de gol en els segóns 45 minuts.
Amb aquest resultat esteim completant una gran temporada en el nostre retorn a la 3ªdivisió i que quant faltes 2 jornades per el final ja tenim 43 punts, ara dissabte sense gairé temps per recuperar rebrém a casa a l'Arenal un equip que tampoc es juga res i que també tindrém ganes de guanyar lo per despedir nos de sa temporada a casa amb una altra victoria.
També volém felicitar a tots els aficionats que ens han pogut acompanyar en aquest dia laboral, i ha fet que es camp presentes una molt bona imatge, i dir que ens sap greu a tota la gent que no han pogut venir.
MOLTES FELICITATS A TOTS ELS JUGADORS I TECNICS, FORÇA FERRE!!!!