diumenge, 2 de febrer del 2014

RESULTATS FUTBOL BASE DEL CAP DE SETMANA.


CADET. CE FERRERIES 4 - PENYA CIUTADELLA 0.

Gols: Josep Capó 2, Xavier Muro i Francesc Gomila.

L'equip cadet avui ha fet un partit espectacular guanyant al fins avui lider Penya Ciutadella per 4 a 0, ha estat desde l'inici un partit completissim de tot l'equip que a base d'ordre, pressió i velocitat en el joc d'atac ha desbordat la defensa visitant, en moltes ocasions, durant el primer temps hem jugat molt be dominant tots els aspectes del joc, en l'inici del segon temps hem esperat amb ordre i esperat la nostra ocasió per sortir amb espais, i hem fet molt mal, conseguint 2 gols més i alguna opció clara més.

Felicitat a tot l'equip que entrena en Tomeu Capó, per la gran temporada en que es coloquen en primera posició, seguiu així al.lots.


INFANTIL A. CE FERRERIES 4 - CD MENORCA 1.

Gols: Jordi Moll 3 i Lluís Triay.

Els infantils A van conseguir una victoria contra un equip combatiu que va aguantar fins els darrers 10 minuts, per la gran actuació de la seva portera, en el tram final vam imposar la nostra força per seguir a dalt, en un bon inici de lliga.


INFANTIL B. RTV BOSCOS 4 - CE FERRERIES 0.

L'equip infantil b que entrena en Serín ha perdut davant el lider, un equip que ha aprofitat la seva superioritat fisica, ja que tenen un any més que nosaltres cosa que es nota molt en aquesta edat, l'equip en cap moment ha perdut la cara del partit i no mereixia tant castig.


ALEVÍ A. CD MENORCA 5 - CE FERRERIES 0.


ALEVÍ B. CE FERRERIS 10 - CE ALAIOR 1.

Gols: Josep Truyol 3, Guillem Marques 2, Toni Gomila 2, Marc Anglada 2 i Borja Pons.


BENJAMINS. CE FERRERIES 5 - CE ALAIOR 5.

Gols: Toni Marques 2, Xavier Florit 2 i Marc Barber.