diumenge, 9 de febrer del 2014

REGIONAL PREFERENT. NORTEÑO CF 1 - CE FERRERIES 2.

Ahir l'equip regional va conseguir la victoria en els darrers minuts de partit, com es va poder comprobar de nou no hi haurá cap rival fácil en aquesta lliga, i el Norteño ens ho va posar molt dificil, durant el primer temps van estar molt ben colocats i van fer una forta pressió que va dificultar el nostre joc, a més ells es van avançar en el minut 15 de partit lo que els hi va donar molta confiança i moral, fins el descans, l'equip ho va intentar peró l'equip forneller va tancar molt be els espais, i quedava el segon temps per intensificar el nostre domini i que ells van començar a pagar el desgast del primer temps, les ocasions prest van arribar ja que els vam tancar dins el seu camp ajuntant les 2 lines defora de l'area lo que va dificultar trobar espais per entrar amb facilitat.
Peró el més important va ser que poguessim empatar en el minut 5 del segon temps amb un gran gol de fora de l'area de Xavi Barber, nosaltres a partir d'aquip vam passar a dominar per complet el partit peró el Norteño acumulant jugadors en defensa, ho va posar força complicat, en Xavi Barber de nou va poder fer el segon peró la pilota va acabar en el pal, anaven passant els minuts amb nosaltres intentant per totes les maneres poder fer el segon gol, i finalment la lluita va tenir recompensa quan en el minut 90 van fer penal damunt Omar, en Lluís Lopez controlant els nervis no va fallar i va fer el definitiu 1 a 2 uns 3 punts molt importants en el camp de un equip que aquest any donara molta guerra, aixó ens perment seguir en primera posició a l'espera de rebre al segon classificat Alaior en un partit en que hem de fer el camp un fortí per sortir reforçats de la primera posició, el partit es va allargar quasi 10 minuts ja que el joc es va interrompre bastants minuts per un cop fortuit en el nas del capitá forneller.

ENHORABONA EQUIP PER LA VICTORIA, A PER TOTES EN EL PROPER PARTIT, HEM D'OMPLIR EL CAMP CONTRA L'ALAIOR.