dissabte, 8 de febrer del 2014

JUVENIL. CE FERRERIES 3 - PENYA CIUTADELLA 0.

L'equip juvenil ha conseguit la primera victoria en la competició de lliga, que ja ens deixa com a primers classificats, un resultat important per carregar de moral, en un partit molt practic en que no hem passat per apretos en defensa només un parell d'ocasions aillades durant el primer temps, en que l'equip ciutadellenc ha tingut més força per frenar la nostra intensitat i solidesa, hem tingut una bona ocasió per avançar-nos en el minut 10, peró minuts després un clar penal a favor nostre l'ha convertit en gol Albert Guasch, amb el resultat a favor hem pogut fer el nostre joc de control i trobar espais, el Penya ha intentat reaccionar peró el treball defensiu ha estat bo, en el minut 42 una bona jugada de Sergi Sansaloni amb retall inclós dins l'area ha estat el 2 a 0 que ha fet que poguessim jugar amb molta comoditat durant el segon temps, sempre sense baixar els braços.
L'equip ha sortit a controlar les embestides visitants i a la contra hem tingut 2 grans ocasions per fer el tercer gol, ha estat a 5 minuts del final quan en una bona sortida en Carlos Febrer ha deixat el 3 a 0 final, la setmana que ve jugarém en el dificil camp del Sant Lluís amb les ganes de seguir sumant.

ENHORABONA EQUIP, PER AQUESTA VICTORIA, ENDAVANT.