dissabte, 15 de febrer del 2014

PARTITS FUTBOL BASE JUGATS DISSABTE.

Avui ha estat un dia molt positiu per els nostres 3 equips que han jugat, els 2 equips infantils han seguit en la bona linea de joc i resultats i han guanyat els seus respectius partits, i els benjamins que entrena en Canari han guanyat a la Unió un partit en que han tingut que treballar de valent fins el darrer minut.

INFANTIL A. CE FERRERIES 5 - UD SEISLAN 1.

Gols: Jordi Moll 4 i Lluís Triay.

L'equip que entrena en Martí ha superat amb facilitat l'equip maonés el resultat hagués pogut ser molt més ampli, ja que han fet bones jugades que no han pogut finalitzar, peró en els gols hem estat molt bé sortint amb rapidesa i desbordant la defensa de la Unió, hem aprofitat la nostra superioritat fisica i tecnica per conseguir una nova victoria que ens posa coliders amb el que sera el gran rival els Boscos.
Molt be equip seguiu treballant així en cada partit.

INFANTIL B. UD MAHÓN 0 - CE FERRERIES 3.

Gols: Josep Allés Naranjo 2 i David Marrades.

Els infantils de primer any segueixen en plena forma, i han guanyat per un clar 0 a 3 a la Unió un equip de la nostra lliga, l'equip es mostra molt ordenat i jugant amb criteri fins ara hem perdut donant la cara amb els dos equips de un any, més la progressió del nostre equip es veu en cada partit mostrant una bona solidesa i treball en equip, avui amb 3 gols en el segon temps, 2 de Naranjo i un de David Marrades hem superat la sempre complicada sortida en el camp de San Carlos, enhorabona al.lots seguiu així.

BENJAMINS. CE FERRERIES 2 - UD SEISLAN 0.

Gols: Toni Marqués i Felip Coll.

L'equip benjamí que entrena en Canari ha conseguit una treballada victoria per 2 a 0 contra la Unió, no ha estat un partit gens fácil ja que l'equip maonés ha apretat per conseguir igualar el partit, peró amb un bon treball en equip hem conseguit aguantar l'avantatge que haviem conseguit en una gran primera part.
Enhorabona a tot l'equip per aquesta victoria fruit del treball en equip.