diumenge, 2 de febrer del 2014

REGIONAL PREFERENT. FERRE 1 - CCE SANT LLUÍS 1.

Avui capvespre hem patit la primera ensopegada de la temporada, contra un equip que ens costa molt jugar com es el Sant Lluís que s'han trobat un gol en el minut 3 i després han arreplegat jugadors en defensa, ajuntant la defensa i la mitja, tot i així hem pogut marcar en fins a 3 clares ocasions en els primers 20 minuts, Helenio, Catalá i Jose Marqués, han pogut capgirar el marcador peró no hem tingut sort.
A mesura que passaven els minuts el control era completament nostre, davant un equip que es defensava amb tot l'equip i que no inquietat més en la primera part, ho hem intentat per les bandes, peró no ha estat posible.
La nota més negativa ha estat la lesio de Jose Marqués per una durissima entrada, en la represa hem sortit amb ganes i per totes peró de nou en el minut 2 hem patit un altra cop, ja que ells en la segona aproximació han fet el segon gol, l'equip ha reaccionat embotellant l'equip visitant dins el seu camp, Helenio ha reduit distancies, quedava mitja hora i per mala sort i el trist protagonisme de l'arbitre en nou senyalar unes clares mans que li havia indicat el linier i després en unes clarissimes mans ha senyalat penal, Toni Catala l'ha transformat, peró de manera incomprensible ha fet repetir el penal, sense cap motiu en aquesta ocasió en Toni no ha pogut transformar, l'equip visitant treia com podia, tallant el joc i perdent temps, hem disposat de prou ocasions per haver empatat i més, la derrota per 1 a 2 ha estat totalment injusta ja que nosaltres mereixiem per domini, ganes i ocasions haver guanyat, no passa res ja que es la primera ensopegada per circuntancies diverses, la setmana que ve jugarém a Fornells amb la intenció de conseguir la victoria, amb el compromís i joc de l'equip será posible, avui ens han perjudicat de manera clara.
ENHORABONA A L'EQUIP PER L'ESFORÇ TOT I LA DERROTA.