diumenge, 16 de febrer del 2014

JUVENIL. CE SANT LLUÍS 0 - FERRE 1.

L'equip juvenil que entrena en Fonso Rico, segueix al capdavant de la classificació en guanyar per 0 a 1 en el camp del Sant Lluís un partit en que vam ser superiors i vam tenir bones ocasions per haver resolt el partit i no patir fins el final, l'equip local només va inquietar en els primers 10 minuts en que va sortir molt intens peró sense crear perill, en els darrers 5 minuts van tenir 2 faltes que va ser el perill més clar que van tenir, nosaltres ens vam avançar amb un gol de Miquel Febrer en el minut 16, a partir d'aqui control del nostre equip que va poder fer el segon en fins a tres clares ocasions, peró no vam estar encertats, en el segon temps la major part del domini va ser nostre, sense concedir perill i amb la opció d'haver fet el segon gol que ens hagués donat tranquilitat, entre el porter i la falta d'encert no es va poder resoldre, peró amb ordre i treball es van poder salvar els 3 punts que poden ser molt importants per el devenir de la lliga i mantenir el liderat.
Ara estarém 3 setmanes a jugar, per descans en la propera jornada i després d'aqui 2 setmanes no hi haurá competició en ser carnaval.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU, AIXÍ PARTIT A PARTIT, CAP A L'OBJECTIU.