diumenge, 16 de febrer del 2014

REGIONAL PREFERENT. CE FERRERIES 2 - CE ALAIOR 2.

Avui capvespre hem presenciat un partit intens entre els dos primers classificats a la lliga, hem empatat 2 a 2 contra l'Alaior un equip com preveiem que sap aprofitar les seves opcions, es intens i ordenat, hem tingut que reaccionar de valent posant ho tot damunt el camp quan perdiem 0 a 2 a falta de 20 minuts per el final, peró l'equip ha cregut en la remontatada i primer un gol de Oscar Meliton en rematar un corner i després Helenio en fer una vaselina després de un refuig del porter, hi quedaven més de 10 minuts entre temps de joc i descompte, tinguent 2 ocasions per haver conseguit la vicotira, primer una gran aturada del porter en estirarse per baix i un remat que s'ha trobat damunt la linea de gol.
El partit ha estat de lluita desde l'inici nosaltres hem tingut el pes durant la primera mitja hora frenant els intents de l'equip visitant i tinguent fins a 3 bones ocasions per haver agafat avantatge, una falta que ha tirat en Fabri ha rebotat en el pal, també una bona internada de Omar que per poc no ha anotat i després un cop de cap que ha passat a prop del pal, l'equip visitant ha tingut un pal també, en la unica aproximació durant la primera part, en el minut 34 ha arribat una jugada clau, en que s'han vist implicats Angel Pulido i un jugador visitant, que ha acabat en expulsió dels 2 jugadors, hem intentat conseguir marcar abans del descans pero no ha estat posible.
En l'inici del segon temps l'Alaior ha marcat en una contra, ha estat un cop dur ja que no haviem concedit perill en defensa, ells han ajuntat lineas, peró a poc a poc hem conseguir empatar, el gran deseventatge que teniem quant ells han marcat de penal el segon gol, un punt que ha estat agafat com a bo després de tenir ho coll amunt.

Ara pensar amb el Migjorn que ens visitara el proper diumenge un altra partit complicadissim contra un rival directe que ha agafat una bona linea, per aquest partit no comptarém amb Angel Pulido i David Seguí per sanció.

ENDAVANT EQUIP, PARTIT A PARTIT CAP A L'OBJECTIU.