diumenge, 17 de novembre del 2013

RESULTATS FUTBOL BASE DE DIUMENGE.

CADET. CE FERRERIES 2 - MENORCA AT 1.

Gols: David Janer i Pau Benejam.

Els cadets han conseguit una gran victoria contra el Menorca un rival dels més forts, ha estat un partit en que hem tingut que apretar de valent, nosaltres hem anat de menys a més, ja que en l'inici el Menorca ha sortit amb molta força i han tingut un parell d'opcions, peró a partir del minut 15 hem començat a controlar el partit i arribar les primeres opcions, haguessin pogut agafar avantatge, peró en una jugada de mala sort ha arribat el gol visitant en el minut 37, peró en la represa l'equip ha sortit a per totes i han fet dos pals abans de David Janer fer l'empat s'ha fet justicia ja que dominavem completament a un rival que s'ha vist superat en la segona part tot i ser un gran equip, fins el final hem insistit i finalment ha arribat la recompensa amb un cop de cap de Pau Benejam, no hem tingut cap ensurt fins el final i en la darrera jugada hem fet molt prop de fer el tercer gol.

Felicitam a tota la plantilla entrenada per Tomeu Capó per aquest gran inici i fantastica victoria, seguiu així.

INFANTIL A. RTV BOSCOS 4 - CE FERRERIES 4.

Gols: Lluís Triay 2, Jordi Moll i Marc Meliá.

Partit emocionant i amb molts gols el que ha jugat l'infantil A en el camp dels Boscos, han agafat avantatge peró a base de ganes i treball hem conseguit un valuós empat.

ALEVI A. CE MERCADAL 4 - CE FERRERIES 3.

Gols: Toni Riudavets, Alvaro Borras i Bruno Carreras.

L'equip alevi A ha perdut per un ajustat 4 a 3 un partit amb diverses alternancies, i que haguessim pogut treure un resultat positiu amb un poc de sort, el partit ha tingut molts de gols, i ocasions de gol, nosaltres ho hem intentat fins el final, peró no ha pogut ser, tot i així bon partit i gran esforç dels jugadors.
No passa res hem de seguir aixi, i aprendre de les derrotes.

ALEVI B. CE FERRERIES 4 - PENYA ORIENT 4.

Gols: Josep Truyol 4.

L'equip aleví b ha empatat davant l'Orient, un partit que hem dominat clarament durant els primers quarts en que hem agafat 3 gols d'avantatge, en Josep Truyol ha fet el primer gol, aixó ha donat tranquilitat a l'equip per trobar més espais, de penal ha arribat el segon gol, i ha tancat abans del descans el mateix Josep amb un gran gol de falta.
En la represa ha sorpres l'equip ciutadellenc amb varis gols que els han posat dins el partit han estat encertats, mentre que nosaltres no hem pogut definir per haver sentenciat, finalment han empatat i abans del final ens han anulat un gol que previsiblement era bo que hagués pogut donar la victoria.
Molt be equip no ha pogut ser, peró jugant així competim contra qualsevol equip, pas a pas.