dijous, 21 de novembre del 2013

PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.


CADET. DIUMENGE A LES 12.00 H.
7ªJORNADA. RTV BOSCOS - CEFERRERIES.

Interessant partit per els cadets en el camp dels Boscos el segon classificat amb un punt més que nosaltres, esperém veure un gran partit amb dos equips que sortiran a per la victoria, sera complicat peró l'equip esta amb moltes ganes.


INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - CCE SANT LLUÍS.

L'equip infanti A jugará contra el Sant Lluís un equip molt semblant a nosaltres, lo que fara que es pugui veure un partit interessant i obert, els nostres jugadors intentarán fer ho lo millor posible i obtenir el premi dels 3 punts.


INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
6ªJORNADA. PENYA ORIENT B - CE FERRERIES.

L'infantil b que entrena en Serín jugara en el camp de l'orient contra l'equip b, els jugadors afrontarán el partit amb la maxima ilusió de fer les coses be i tenir un poc més de sort que en la darrera jornada, ja que hem demostrat que si les coses ens surten podem competir contra qualsevol equip, tindrém que estar ordenats per frenar les contres del Penya i poder estar encertats en atac.


ALEVI A. DISSABTE A LES 10.30 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES - UE SAMI AT.

L'equip alevi A jugara contra el coer Sami AT un equip que ha perdut els partits que ha jugat i reben molts gols, a pesar de semblar fácil sempre tenim que respectar el rival i jugar com ho venim fent, ja que el resultat vindrá sol, sera un partit en que tindrém la posesió i podem aprofitar per seguir aprenent de cada partit.


ALEVI B. DISSABTE A LES 12.15 H.
6ªJORNADA. CE ALAIOR B - CE FERRERIES.

Sortida complicada per l'alevi b ja que jugarán a Alaior un equip que esta en la zona mitja, peró dins el seu camp es fa fort i tindrém que jugar a un bon nivell per treure un bon resultat, el més important es jugar amb ilusió i jugar un bon partit, ja que ells a la contra sempre crean perill.



BENJAMINS. DISSABTE A LES 10.00 H.
6ªJORNADA. CCE SANT LLUÍS - CE FERRERIES.

Els benjamins que competeixen contra equips de segon any tindrán una nova i exigent prova en el camp del Sant Lluís, un rival que ha guanyat 3 dels 4 partits que ha jugat i esta en la part alta, venen de guanyar en el camp del Penya de manera clara, nosaltres afrontarém el partit amb ganes de seguir aprenent i progressant de cara a la segona fase, sera un partit en que no tindrém res a perdre per seguir fent les coses be.