diumenge, 24 de novembre del 2013

JUVENILS. UE SAMI 0 - FERRE 1.

Gol: Carlos Febrer.

Ahir l'equip juvenil va fer un pas més de cara a la classificassió per la final de copa juvenil, en guanyar en el camp del Sami tercer classificat per 0 a 1 amb un gol de Carlos Febrer en el minut 2 de partit, va ser en la primera jugada l'equip va sortir amb empenta i vam poder posar-nos en avantatge i jugar amb tranquilitat la resta de partit, i esperar la nostra opció de haver sentenciat el partit, es van disposar bones ocasions per haver fet el segón peró hi va faltar la darrera passada ja que vam arribar amb assiduitat dins l'area rival, ells sobretot en el segon temps van apretar, peró de nou el treball defensiu i la concentració van ser claus per la victoria.
El Sami va apretar fins el final, peró l'equip va controlar en defensa lo que va fer que no concedissim gaire ocasions de gol, mentre que nosaltres a la contra vam trobar espais per haver posat la tranquilitat en el marcador, la nota negativa va ser la lesio de Carlos Febrer en el minut 10, esperém que no sigui res.
Bona victoria de l'equip entrenat per Fonso Rico que ens deixa les coses bastant clares de cara a les 2 primeres posicions.