dissabte, 9 de novembre del 2013

PARTITS JUGATS FUTBOL BASE DISSABTE.


INFANTIL A. CE FERRERIES 0 - MENORCA AT 6.
L'equip infantil de segon any ha perdut davant un dels millors equips el Menorca, l'equip visitant ha estat superior a nosaltres, tot i aixó l'equip ha lluitat amb orgull i ganesfins el final, cercant fer algun gol.


INFANTIL B. UD MAHÓN 1 - CE FERRERIES 3.

Gols: David Marrades, Bosco Barber i Joan Goñalons.

Partit molt serio de l'infantil b en el sempre complicat camp de la Unió, han guanyat 1 a 3, una victoria fruit del treball de tots l'equip que ha sortit amb moltes ganes i ha estat molt concentrat tot el partit.


ALEVI A. CE FERRERIES 2 - CE ALAIOR 1.

Gols: Toni Riudavets i Bruno Carreras.

L'equip aleví A que entrena en Quel Carreras ha fet un partit entretingut avui davant l'Alaior que també ha cercat la victoria, ha estat un partit en que hem cregut en la victoria fins el final, ens hem avançat i hem pogut sentenciar peró l'equip alaiorenc ha apretat conseguint l'empat, ens han creat problemes després peró hem sabut esperar la nostra opció per guanyar amb un gol en els darrers minuts.
Molt bon partit de tots els jugadors.


ALEVI B. PENYA CIUTADELLA 0 - CE FERRERIES 12.

Gols: Ruben Alcaide 3, Nuria Pons 2, Toni Gomila 2, Guillem Marques, Josep Truyol, Carlos Pons, Mikel Ardanza i Borja Pons.

Nova victoria i contundent dels alevins b en el camp del Penya per 0 a 12 ha estat un partit en que hem estat molt superiors desde l'inici, sortint a per totes i sense relaxar-nos, hem contingut els intents de l'equip local i fet un bon joc en equip, una victoria que confirma el gran començament del jove equip, que cada partit progressa amb més ganes de millorar i fer les coses be.


BENJAMINS. CE FERRERIES 1 - AT VILLACARLOS 7.

Gol: Sergi Rovellada.

L'equip benjami ha jugat davant un dels maxims favorits a quedar campió i ho han confirmat mostrant un gran nivell, el resultat 1 a 7 peró l'equip sempre ha lluitat per poder donar algun ensurt en atac, a més l'equip visitant ha aprofitat la seva superioritat fisica ja que son benjamins de segon any, un partit que servira per aprendre i seguir progressant cada partit davant equips forts.
Molt be al.lots.