diumenge, 3 de novembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. CE ALAIOR 2 - FERRE 1.

L'equip regional ha trencat la bona ratxa de resultat avui en perdre 2 a 1 en el camp de l'Alaior un equip que com ens pensavém ha estat molt combatiu i no s'ha rendit capgirant el marcador.
La primera part ha estat nostre conseguint un gol que ha marcat Helenio, tancant molt be les sortides locals amb una bona pressió i poguent sentenciar el partit amb 2 bones ocasions de gol fruit de la rapida sortida del nostre equip, fins el descans hem estat ben posicionats fent un bon treball i intensos en el joc.
En la represa l'equip local ens ha sorpres conseguint 2 gols en 5 minuts, el primer de corner lo que els ha envalentonat i ens ha costat molt reaccionar ja que amb el marcador a favor s'han tancat darrera i han presionat la nostra zona de creació, l'equip ha intentat fins el final conseguir el gol de l'empat peró no ha estat posible, ja que davant hem trobat un equip dificil de superar en defensa.
En el primer temps amb un poc d'encert haguessim pogut haver sentenciat el partit, peró no hem tingut la sort de cara en els moments puntuals i ells s'han crescut quant s'han vist dins el partit.
Tot i la derrota comptam amb 2 punts d'avantatge sobre l'Alaior, diumenge ens visitara l'Sporting una victoria podria donar la primera posició definitiva si l'Alaior no guanya en el camp de l'Atletic.