diumenge, 3 de novembre del 2013

JUVENILS COPA. PENYA CIUTADELLA 0 - FERRE 3.

L'equip juvenil ha conseguit una nova victoria per 0 a 3 en el camp del Penya, un rival no ha posat les coses facils jugant amb 4 jugadors del primer equip, peró hem sabut estar ben posicionats damunt el camp, la primera part ha estat nostre ja que hem sabut arribar amb parill en diverses ocasions per part de Carlos Febrer, que ha provocat el clar penal que li han fet, el gol l'ha marcat Albert Guasch, hem pogut jugar amb més tranquilitat el Penya volia tocar la pilota peró sense crear perill, fins el minut 40 del primer temps hem pogut marcar el segon gol, pero el partit s'ha aturat 20 minuts per una jugada fortuita en que el porter ciutadellenc ha caigut malament i s'ha lesionat el colze, sortint de lloc i esperant la ambulacia.
Aixó ha refredat els 5 minuts final quan s'ha représ el joc, peró hem anat al descans amb avantatge, després el Penya ha sortit a presionar i ha tingut un parell d'ocasions que hem pogut frenar, peró en el tram final de partit hem sabut aprofitar la superioritat numerica per resoldre amb dos gols més el primer de Carlos Febrer i ha tancat el marcador en David Pons, hem trenat tres bones jugades en els darrers 10 minuts de partit posant la tranquilitat en el marcador, l'equip locat ha quedat amb 9 jugadors després de fer una dura falta a Carlos Febrer i el segon en derribar en Carlos quan entrava dins l'area per xutar, no ha estat un partit fácil com el que ens espera peró l'ordre en defensa ha estat una bona base de partida, en que tots han lluitat i estat intensos els 90 minuts.
Aquest resultat ens referma en la primera posició, ara vindrán 2 partits a casa, Sporting i Alaior.
ENHORABONA EQUIP SEGUIU AIXÍ, AMB GANES I TREBALL.