diumenge, 10 de novembre del 2013

REGIONAL PREFERENT. FERRE 2 - SPORTING MAHON 0.

Gols: Quel Enrich i Toni Rodriguez.

L'equip de regional no ha fallat avui contra l'Sporting guanyant 2 a 0 i conseguint el primer objectiu de la temporada que es classificar-nos per les semifinals de copa i en primera posició a falta del partit en el camp de l'Atletic Ciutadella.
El primer gol ha tardat en arribar, tot i disposar de bones ocasions de gol peró ha faltat encert per haver marcat abans i haver tingut un partit més tranquil, l'equip visitant no ha inquietat en tot el partit i ha replegat la mitja i defensa per complicar-nos el joc ofensiu, tot just començar el partit hem disposat de la primera ocasió, el partit ha tingut uns minuts de joc per la zona mitja sense ocasions clares, peró en el minut 19 ha arribat una nova ocasió agafant a contraper la defensa maonesa pero no hem sabut finalitzar, així abans del descans, hem tingut un corner i una altra jugada que no hem pogut acabar per haver fet el primer.
Després del descans l'equip ha sortit a per totes, ja que hem arriscat més contra 10 jugadors ja que l'Sporting ha quedat amb 10 en el minut 40 del primer temps, les ocasions han començat a arribar, participant en les diverses jugades els mitjos i jugadors d'atac, ha estat en el minut 22 quan Quel Enrich ha pogut convertir el primer gol, el partit ja només ha tingut un color i amb un poc d'encert haguessim pogut marcar més gols, l'equip apretava i ells només han contingut per no rebre més gols sense passar per cap ensurt en defensa, en una jugada travada dins l'area ha rematat finalment Toni Rodriguez fent el segon gol, la pilota ha entrat completament tot i que entre el porter i defensa visitant l'han treta ja era dins, encara hem disposat de una darrera opció.
El més important ha estat la victoria i tenir la primera posició de forma matematica, i l'ajuda de l'afició que ha vingut a veure el partit, ara faltara saber el rival i preparar les semis.
ENHORABONA A TOT L'EQUIP PER AQUESTA VICTORIA, ARA CAP A LA FINAL.