SITUACIÓ DELS EQUIPS EN COMPETICIÓ.

TERCERA DIVISIÓ. LLIGA CLASSIFICACIÓ:

Classificacio: 16é. PJ: 2. PG: 0. PE: 1. PP: 1. GF: 1. GC: 3. AV:-2. PUNTS: 1.

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - SON FERRER 1.

Avui el nostre equip de tercera ha debutat a casa en aquesta nova temporada 2011-12, ha estat contra els debutants Son Ferrer en un partit que ha acabat amb empat a 1 gol, després de jugar 60 minuts amb 1 jugador menys després de la rigurosa expulsió de n'Omar, peró amb un gran esforç els nostres jugadors han conseguit salvar 1 punt, en un partit que abans que l'equip visitant empates hem tingut aprop de sentenciar amb clares ocasions de gol.
Desde el principi han sortit molt posats en es partit els nostres jugadors que no es volien deixar sorprendre per el Son Ferrer que ha demostrat ser un equip molt combatiu que tot es partit ha posat intensitat pero falt de qualitat, en l'inici es preveia que el partit podia caure del nostre costat amb 3 arribades clares els primers 20 minuts, amb jugades de Tiago, Kake i una altra molt clara de Toni Rodriguez, el Son Ferrer ha inquietat després de una rapida contra que no ha entrat per ben poc, el domini i control de partit era nostre, peró a la mitja hora ha arribat la jugada clau de partit quant l'arbitre ha mostrat la segona targeta a n'Omar en la segona falta que li ha pitat, a partir d'aqui l'equip mallorqui ha agafat coratge de veure que tenien superioritat numerica estirant les lineas per presionar mes amunt, a nosaltres ens ha costat refer-nos, peró just abans del descans una clara falta a favor nostre ha servit perque en Joshua hagi marcat un gran gol de falta que ens ha posat en aventatge en el minut 44 i que ha servit per anar amb aventatge al descans i afrontar la 2ª part amb mes tranquilitat i defensar el resultat amb 1 jugador menys.
La segona part ha començat amb molta intensitat, ja que el Son Ferrer ha sortit a cercar l'empat, peró els nostres jugadors en un gran esforç han conseguit aturar les arribades visitants, fins i tot hem disposat de 2 jugades molt clares per sentenciar es partit, sobretot hem de destacar 1 de Tiago i Joshua en una gran jugada, peró el fútbol es aixi i del 2 a 0 hem pasat a l'empat, un gol que ha fet mal a s'equip i ha donat moral a l'equip mallorqui, que amb la superioritat numerica ha apretat mes en els darrers 25 minuts de partit, ho hem intentat de totes les maneres en alguna jugada agafant l'esquena visitant peró no ha pogut ser, donat les circumstancies hem de donar el punt com a bo i destacar la gran feina que han fet tots els jugadors que si han deixat la pell dins el camp fins que l'arbitre ha pitat.
Ara ja tocara pensar amb el partit de la setmana que ve en el camp del Ferriolense, un equip que també lluitará per evitar el descens.

divendres, 26 d’agost del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

2ªJORNADA. CE FERRERIES - SON FERRER.
Aquest diumenge encara amb la ressaca de les festes, tenim el primer partit a casa contra el Son Ferrer un equip que debuta en la 3ªdivisió i que es un rival directe per la salvació.
Davant tindrém un equip complicat tot i ser nou a la categoria, ja que es un blog molt lluitador i contundent que no aturen de correr en tot es partit, en el primer partit van perdre 0 a 3 contra el Santa Eulalia, peró no va ser tant fácil com diu el resultat ja que fins els darrers minuts només perdien 0 a 1 i van complicar molt les coses a un gran equip com el Santa Eulalia, a mes vindrán amb moltes ganes sabent que som un rival directe, tindrém que fer un gran partit per treure els 3 punts que son molt importants per començar amb confiança i tranquilitat per la nostra jove plantilla, es tindrá que estar concentrat tot es partit i aprofitar les nostres ocasions.
Per aquest partit comptarém amb la baixa de Joan Taltavull que va ser expulsat el primer partiit per 2 targetes grogues.
Esperém que tota la afició vengui en es camp per veure i animar en aquest partit per entre tots conseguir els 3 punts contra un rival directe.

DIA 2 DE SETEMBRE A LES 20.00 H. PRESENTACIÓ DELS EQUIPS.

D'aqui 1 setmana el divendres dia 2 de setembre hi haurá la presentació oficial de tots els equips del nostre club per la temporada 2011-12, els mes de 200 jugadors que formen part d'aquest club desfilarán davant la nostra afició i pares.
Desde els mes petits de 4 anys que entrenen dins el poli fins el primer equip que juga a 3ªdivisió, vos hi esperám a tots en aquesta festa de benvinguda de la nova temporada.
Per aquesta temporada presentarém com la temporada passada 1 equip en cada categoria federada dins les competicions insulars, amb un total de 11 equips desde benjamins de primer any, mes endavant es te que confirmar si hi haurá competició prebenjami.
Será a les 20.00 hores, els jugadors tenen que venir 1 hora abans per vestir-se.

dimarts, 23 d’agost del 2011

BONES FESTES DE SANT BARTOMEU A TOTHOM

Desde el club volém desitjar a tots unes molt bones festes de Sant Bartomeu, que tots les poguém disfrutar amb alegria i butlla aquests dies grans del nostre poble.
SANT TOMEU JA ES AQUI!!!

dilluns, 22 d’agost del 2011

MOLTES GRACIES A TOTS ELS COLABORADORS.

Desde el club volém donar les gracies a tota la gent que ens ha ajudat tots els colaboradors, patrocinadors i assistents que sense ells no hagués estat possible que el nostre torneig hagi sumat la 6 edició, amb un gran nivell de participació que fa que cada any agafi mes prestigi, en la que hi han participat tots els millors equips juvenils de l'estat i molts d'ells ja han debutat a la 1ªdivisió.
Moltes gracies a tots i Força Ferre!!!

FOTOS ENTREGA DE TROFEUS.

Acabat el partit es va fer el protocolari acte d'entrega de trofeus en els 4 equips participants, en el millor jugador i maxim golejador.
El quadre d'honor va quedar aixi:
1er classificat: Real Mallorca.
2ón classificat: Rayo Vallecano.
3er classificat: CE Ferreries.
4rt classificat: CF. Dosa.
Máxim golejador: Santi 3 gols. Rayo Vallecano.
Millor jugador: Santi. Rayo Vallecano.
Les autoritats i patrocinadors dels premi van fer entrega dels trofeus, entre ells el President Mingu Martí, el batle i el conseller d'esports.

Moltes gracies a tots per la participació i per donar mes prestigi al nostre torneig.

TORNEIG NACIONA JUVENIL. FINAL: EL MALLORCA CAMPIÓ.

El Mallorca es va proclamar campió de la 6 edició del nostre torneig nacional juvenil en guanyar per 1 a 0 en el Rayo Vallecano un gol que va arribar en el minut 42 de la primera part per un penal.
El partit va ser molt igualat desde el començament amb els dos equips que van mostrar molt de respecte l'un per l'altre i no es van veure gaire jugades perilloses en els primers 45 minuts el Rayo millor tecnicament intentava dur el control des partit peró el Mallorca ben posicionat darrera no donava opcions i no va passar per quasi cap perill, el gol poc abans del descans va arribar després de un discutit penal que va transformar el Mallorca que va ser el definitiu per quedar campió.
La segona part va tenir l'emoció de veure si els jugadors del Rayo serien capaços de igualar es partit ho van intentar de totes les maneres peró el Mallorca va demostrar tenir ofici i va ser implacable en defensa, fins i tot va tenir alguna contra perillosa per sentenciar es partit, en els minuts finals el Rayo amb els canvis va anar a l'atac i fins el darrer minut va disposar de una bona ocasió.
Aixi l'equip mallorquí amb un fútbol practic ha quedat campió després de guanyar els dos partits i no rebre cap gol, demostrant ser un equip molt ordenat amb jugadors darrera que segurament veurém debutar en el primer equip, el Rayo va deixar un bon gust de fútbol a tots els aficionats mostrant molt bones maneres alguns dels seus jugadors.
ENHORABONA EN EL REAL MALLORCA PER QUEDAR CAMPIÓ I TAMBÉ EN EL RAYO VALLECANO PER LA SEVA BRILLANT PARTICIPACIÓ.

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. EL FERRE QUEDA EN 3ªPOSICIÓ.

Ahir a les 18.00 amb un sol valent es va jugar es partit de consolació per la 3ªposició entre el nostre equip i el Dosa que aquest any compartirá categoria a lliga nacional, el resultat final va ser un clar 4 a 1 a favor del nostre equip que ens va donar la 3ªposició peró es partit no va ser tant fácil com diu el marcador i els nostres jugadors van tenir que lluitar tot es partit per conseguir la victoria a mes que en els 30 primers segons de partit ja teniem un gol en contra peró amb paciencia i ordre es va conseguir donar la volta.
El partit va començar de cara per el Dosa cosa que li va donar una certa confiança i solvencia en l'inici peró un rápid gol en els 6 minuts de n'Angel Rios de fora de l'area un gran gol per cert va fer que es partit es nivelles i es pogués veure un anar i venir de porteria a porteria, amb dos equips que van mostrar similituts en el seu joc, per nosaltres era una bona prova de veure les nostres forces contra un rival que lluitará amb nosaltres per evitar el descens.
Passada ja una bona estona de la primera part va venir el 2 a 1 que va fer també Angel Rios una altra bona jugada elaborada de tot l'equip, amb aquest marcador es va arribar al descans.
La segona part va començar amb el Dosa decidit a igualar el marcador, van disposar de 2 ocasions clares per empatar, peró els nostre equip amb bones combinacions en atac també va disposar de ocasions per sentenciar, i aixi en una d'elles va arribar una bona contra que va finalitzar en Dani Perez que també va ser qui va tancar es marcador en el darrer minut en una altra bona contra, ahir es van poder veure coses positives ja, en que l'equip poc a poc esta mes conjuntat a falta de 2 setmanes perque comenci la competició que aquesta temporda comptará amb 18 equips.
Aixi el nostre equip acaba en 3ªposició amb un bon resultat i bones jugades.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER EL TORNEIG.

diumenge, 21 d’agost del 2011

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 2ªSEMIFINAL. FERRE 1 - RAYO 8.

Els nostres jugadors van jugar la segona semifinal contra el Rayo Vallecano que la temporada passada va quedar segon del seu grup a divisió d'honor darrera el R.Madrid i va ser semifinalista de copa juvenil, els jugadors del Rayo van mostrar el perque ja que es va veure que es un gran equip amb jugadors que els veurém debutar amb el primer equip en poc temps.
El partit va tenir una jugada que va ser un cop dur per el nostre equip, ja que en el primer minut ens van pitar un penal en contra i el gol va donar encara mes confiança i tranquilitat en els jugadors del Rayo, ens va costar sobreposar nos a n'aquest gol, ja que l'equip contrari feia una gran pressió per tot el camp, i quant recuperavan la pilota aprofitaven la rapidesa dels seus jugadors ofensius que van demostrar ser molt tecnics i van ampliar el resultat fins el 0 a 3 a la mitja part, en els darrers minuts del primer temps el nostre equip va controlar millor les arribades del Rayo, en aquests primers 45 minuts vam arribar 2 vegades a la porteria contraria, una la mes clara una gran aturada del porter del Rayo en una jugada que es cantava gol i una correguda per la banda d'en Dani, peró la defensa també estava ben colocada i va ser complicat crear mes perill.
En els primers minuts del segon temps van ser els millors per els nostres jugadors que van sortir decidits a poder marcar algun gol per donar emoció en el partit, anant a marcar els jugadors visitants mes amunt, hi va haver una passada per la banda que va passar dins l'area sense trobar rematador. El gol va arribar en els primer 10 minuts del segon temps en convertir en Fabri un autentic golás de falta, un gol que va donar moral al nostre equip, que fins aqui va estar ben posat dins el partit amb el resultat de 1 a 3 i la gran aturada del porter la primera part que hagués fet possible el 2 a 3, peró poc després el Rayo va marcar el 1 a 4 aprofitant la seva rapidesa i tecnica, aquest va ser un cop dur en els millors minuts del nostre equip.
A partir del minut 15 ja es va notar la diferencia fisica dels dos equips, i el Rayo ho va aprofitar per ampliar el resultat fins el 1 a 8 final que va ser massa abultat ja que els 2 darrers gols van arribar en els 3 minuts finals, el Rayo va demostrar ser un gran equip dels millors que hem vist en els diferents tornetjos.
Avui contra el Dosa será una bona prova per el nostre equip per mesurar la força contra un equip de la mateixa categoria.
El Rayo jugará la gran final contra el Mallorca, en una final que no vos podeu perdre ja que segur será de gran fútbol i entretinguda.

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 1ªSEMIFINAL. R.MALLORCA 2 - DOSA 0.

Ahir en el partir de la 1ªsemifinal el Mallorca de divisió d'honor va guanyar el Dosa per 2 a 0, victoria comode de l'equip mallorqui, que en la primera part peró li va costar molt ja que el Dosa va ser un rival dificil que va presionar molt i estava ben colocat en Defensa, i abans del primer gol en el minut 25 van tenir una clara ocasió per avançar-se i donar la sorpresa.
A partir del primer gol el Mallorca va controlar mes es partit, tot i no disposar de ocasions clares fins el descans.
La segona part va ser una altra historia i el Mallorca va aprofitar la superioritat fisica per dominar amb claredat i disposar de moltes ocasions de gol, no van estar molt encertats peró ja que fins ben avançada la segona part no van marcar el gol de la tranquilitat, l'equip ciutadellenc peró va mostrar bones maneres demostrant ser un equip ben conjuntat i dificil de jugar, per la intensitat que hi posen.
Avui a les 18 hores el Dosa jugará per el 3 lloc contra el nostre equip CE Ferreries, mentres que el Mallorca jugará la gran final contra el Rayo Vallecano.
Enhorabona a tots dos equips per el partit d'ahir.

TERCERA DIVISIÓ. CAMPOS 2 - FERRE 0.

Ahir va començar la competició a la tercera divisió, amb la visita del nostre equip en el camp del Campos, el resultat va ser injust derrota 2 a 0, ja que els nostres jugadors van donar una gran imatge durant tot es partit peró aixó es lo que te una categoria com la 3ªdivisió que tot i que es tenguin ocasions i es jugui be, falta tenir un poc de sort en moments puntuals.
Els jugadors van sortir amb ganes de no donar cap pilota per perduda sabent que davant tenien un equip molt experimentat, molt be en la pressió durant tot es partit dificultant es control del Campos, les primeres ocasions del partit van arribar en els primers 20 minuts en que amb jugades rápides vam arribar a la porteria contraria, el Campos en una de les primeres ocasions clares que va tenir es va avançar en el minut 32 un gol que va ser un cop dur per el partit que estaven fent els nostres jugadors, els jugadors van seguir igual cercant la porteria contraria i abans del descans es va tenir una altra ocasió peró el marcador no es va moure.
En la segona part l'equip va sortir convençut amb la remontada, tinguent es control de partit en moltes fases, per ben poc no va arribar l'empat quant en Joshua va tirar una falta que va tocar en el poste, peró el rebot va sortir cap a fora, es veia que el gol podia arribar ja que els jugadors presionaven a dalt per recuperar la pilota prest, el Campos no ho tenia tot ja que veia que el nostre equip posant hi ganes i caracter estava complicant les coses, i no va ser fins el minut 36 de la segona part que en una contra van conseguir el 2 a 0, un resultat injust per com estava fent les coses l'equip, d'aqui fins el final es va seguir insistint per retallar distancies, peró no va ser possible, una llastima també va ser que l'equip es va quedar amb 10 jugadors, per lo que perdrem en Joan Taltavull per el partit de la setmana que ve.
Després d'aquesta setmana de festes ens visitará un equip nou a la categoria el Son Ferrer que será rival directe per evitar el descens i segur que jugant com ho vam fer ahir la victoria será possible.

dijous, 18 d’agost del 2011

EQUIPS PARTICIPANTS EN EL TORNEIG JUVENIL.

Aquestes son les plantilles de divisió d'honor del Real Mallorca i Rayo Vallecano per jugar els dies 20 i 21 d'agost en el torneig nacional juvenil.
També volém agrair la participació del Dosa que aquest any debuta a la lliga nacional juvenil, categoria en la que el nostre equip juvenil i jugará per 4 temporada consecutiva.

DISSABTE COMENÇA EL 6 TORNEIG NACIONAL JUVENIL.

Tot esta a punt per una nova edició del torneig nacional juvenil que començara dissabte 20 a les 18.00 del capvespre amb un interessant partit Real Mallorca- Dosa, per després seguir amb l'esperat debut dels nostres jugadors contra el Rayo Vallecano que la temporada passada va ser semifinalista de copa a la divisió d'honor juvenil.
Esperém que el nostre torneig continui agrandant-se, ja que tenim la satisfacció i orgull que en les 5 anteriors edicions hem pogut veure tots els grans equips a nivell estatal i ja molts jugadors que han jugat el nostre torneig han jugat a la primera divisió, per exemple només de la temporada passada en que va guanyar el F.C.Barcelona ja van debutar 4 jugadors a 2ªdivisió A.
Per tant esteim segurs que tota la gent que vengui en el nostre camp dissabte i diumenge es divertirán veient un gran fútbol amb futures promeses de la 1ªdivisió, del Real Mallorca i Rayo Vallecano que vindrán en el nostre torneig amb els seus equips de gala de divisió d'honor.

TERCERA DIVISIÓ. DISSABTE A LES 18.00 HORES. DEBUT

Després de 3 mesos sense competicions ja tornám a tenir aqui sa lliga de 3ªdivisió que aquest any comença mes prest, per aixó aquest dissabte dia 20 d'agost els nostres jugadors ja donarán lo millor per començar puntuant en el camp de un equip el Campos que s'ha reforçat i te jugadors experimentats dins la categoria.
Per el nostre jove equip aquest es un repte, ja que hi posarán totes les ganes que venen demostrant en cada entrenament i cada partit que han jugat per complicar les coses a s'equip contrari i demostrar que amb feina i ganes es poden conseguir bons resultats.
El mes complicat será jugar en el camp de s'equip mallorqui el Campos que es preveu será dificil de jugar dins el seu camp amb gent que coneix molt be la categoria, davant tindrá la juventut i ganes dels nostres jugadors que tot i ser joves la gran majoria d'ells ja coneixen la categoria.
El nostre equip després de 1 mes de pretemporada esta preparat per el debut, amb 16 cares noves respecte la temporada passada.
Desde el club els hi desitjam tota la sort en aquest debut.

dimarts, 16 d’agost del 2011

PLANTILLA JUVENIL NACIONAL 2011-12.

Aquests son els jugadors que estan fent la pretemporada amb l'equip juvenil de lliga nacional baix les ordres d'en Tiago Sansaloni i ajudat per en Miguel Pons, amb ells hi ha 5 cadets que també estan entrenant per posar se en forma per el torneig juvenil que començará dissabte dia 20 contra el Rayo Vallecano.
Fins ara han jugat 2 partits amistosós contra el Dosa, el primer van perdre 2 a 0, i després dissabte passat van guanyar 3 a 2 en el Dosa, va ser un bon partit dels nostres jugadors que a poc a poc es van conjuntant, ja que quasi tot el bloc es nou i necessita temps per acoplar-se.

ORGANIGRAMA CE FERRERIES 2011-12

El nou organigrama del club per aquesta temporada será aquest de manera provisional, aixó son els encarragats de dirigir cadascun dels nostres 11 equips que competirán a les lligues insulars.

Coordinador club: Joaquin Andujar.
3ªDIVISIÓ. Joaquin Andujar.
JUVENIL LLIGA NACIONAL: Santiago Sansaloni.

LOTERIA NADAL. NUMERO 55006.

Ja tenim loteria de nadal per vendre, el numero que aquest any tenim en el club es el 55006.
Esperém que hi hagi sort aquest any.

dijous, 4 d’agost del 2011

JUVENIL NACIONAL AMISTÓS. DOSA 2 - FERRE 0.

Ahir l'equip de lliga nacional va jugar un partit amistós contra el Dosa que aquest any debuta a la lliga nacional, va ser un partit accidentat per el nostre club en que es van produir les desafortunades lesions d'en Miquel Angel Arguimbau mentres escalfava i també la lesió del capitá en Pepo que amb una jugada fortuita va rebre un fort cop en el cap.
En el partit els nostres jugadors van intentar durant tot es partit dur el control del joc contra un equip molt motivat en que els seus jugadors es coneixen mes, el nostre entrenador en Tiago te la feina de conjuntar un blog en que quasi tots els jugadors son nous ja que només continuen 3 jugadors de la temporada passada, i que cada setmana que passi anirém agafant la forma per el dia 5 de setembre començar la lliga en forma.
Ahir a pesar del resultat hem de destacar la bona actitud de tot l'equip que va presionar durant tot es partit, a mes de les desafortunades lesions.
Desde el club desitjam que es recuperin els nostres jugadors.

DEMÁ A LES 19.30 HORES. AMISTÓS FERRE - SPORTING MAHONÉS.

Demá el nostre equip de 3ªdivisió jugará contra l'Sporting Mahonés en un partit amistós de pretemporada será una dificil prova per els nostres jugadors que s'enfrontarán per segona vegada a un bon equip de 2ªB, amb jugadors experimentats dins la categoria de bronze.
Després del bon partit que es va fer dimarts passat en el seu camp els jugadors intentarán donar ho tot i anar agafant forma per l'inici de temporada en que només faltes 16 dies per el debut en el camp del Campos.

ISAAC MERCADAL I ANGEL PULIDO FITXEN PER L'EQUIP DE 3ª.

Aquesta setmana hem pogut tancar 2 nous fitxatges per l'equip de 3ªdivisió es tracta de dos defenses, n'Isaac Mercadal jugador ciutadellenc de 28 anys que juga de lateral, es un jugador experimentat que ha jugat moltes temporades a regional aixi com també amb l'Atletic Ciutadella a 3ªdivisió la temporada 2009-10, amb un altre club que va jugar varies temporades es amb el Nortenyo.
El segon fitxatge es el central de Ferreries Angel Pulido que d'aquesta manera completará la segona temporada consecutiva, es un jugador que podrá ajudar molt en el nostre equip.