dilluns, 22 d’agost del 2011

TORNEIG NACIONA JUVENIL. FINAL: EL MALLORCA CAMPIÓ.

El Mallorca es va proclamar campió de la 6 edició del nostre torneig nacional juvenil en guanyar per 1 a 0 en el Rayo Vallecano un gol que va arribar en el minut 42 de la primera part per un penal.
El partit va ser molt igualat desde el començament amb els dos equips que van mostrar molt de respecte l'un per l'altre i no es van veure gaire jugades perilloses en els primers 45 minuts el Rayo millor tecnicament intentava dur el control des partit peró el Mallorca ben posicionat darrera no donava opcions i no va passar per quasi cap perill, el gol poc abans del descans va arribar després de un discutit penal que va transformar el Mallorca que va ser el definitiu per quedar campió.
La segona part va tenir l'emoció de veure si els jugadors del Rayo serien capaços de igualar es partit ho van intentar de totes les maneres peró el Mallorca va demostrar tenir ofici i va ser implacable en defensa, fins i tot va tenir alguna contra perillosa per sentenciar es partit, en els minuts finals el Rayo amb els canvis va anar a l'atac i fins el darrer minut va disposar de una bona ocasió.
Aixi l'equip mallorquí amb un fútbol practic ha quedat campió després de guanyar els dos partits i no rebre cap gol, demostrant ser un equip molt ordenat amb jugadors darrera que segurament veurém debutar en el primer equip, el Rayo va deixar un bon gust de fútbol a tots els aficionats mostrant molt bones maneres alguns dels seus jugadors.
ENHORABONA EN EL REAL MALLORCA PER QUEDAR CAMPIÓ I TAMBÉ EN EL RAYO VALLECANO PER LA SEVA BRILLANT PARTICIPACIÓ.