diumenge, 21 d’agost del 2011

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 1ªSEMIFINAL. R.MALLORCA 2 - DOSA 0.

Ahir en el partir de la 1ªsemifinal el Mallorca de divisió d'honor va guanyar el Dosa per 2 a 0, victoria comode de l'equip mallorqui, que en la primera part peró li va costar molt ja que el Dosa va ser un rival dificil que va presionar molt i estava ben colocat en Defensa, i abans del primer gol en el minut 25 van tenir una clara ocasió per avançar-se i donar la sorpresa.
A partir del primer gol el Mallorca va controlar mes es partit, tot i no disposar de ocasions clares fins el descans.
La segona part va ser una altra historia i el Mallorca va aprofitar la superioritat fisica per dominar amb claredat i disposar de moltes ocasions de gol, no van estar molt encertats peró ja que fins ben avançada la segona part no van marcar el gol de la tranquilitat, l'equip ciutadellenc peró va mostrar bones maneres demostrant ser un equip ben conjuntat i dificil de jugar, per la intensitat que hi posen.
Avui a les 18 hores el Dosa jugará per el 3 lloc contra el nostre equip CE Ferreries, mentres que el Mallorca jugará la gran final contra el Rayo Vallecano.
Enhorabona a tots dos equips per el partit d'ahir.