dilluns, 29 d’agost del 2011

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 1 - SON FERRER 1.

Avui el nostre equip de tercera ha debutat a casa en aquesta nova temporada 2011-12, ha estat contra els debutants Son Ferrer en un partit que ha acabat amb empat a 1 gol, després de jugar 60 minuts amb 1 jugador menys després de la rigurosa expulsió de n'Omar, peró amb un gran esforç els nostres jugadors han conseguit salvar 1 punt, en un partit que abans que l'equip visitant empates hem tingut aprop de sentenciar amb clares ocasions de gol.
Desde el principi han sortit molt posats en es partit els nostres jugadors que no es volien deixar sorprendre per el Son Ferrer que ha demostrat ser un equip molt combatiu que tot es partit ha posat intensitat pero falt de qualitat, en l'inici es preveia que el partit podia caure del nostre costat amb 3 arribades clares els primers 20 minuts, amb jugades de Tiago, Kake i una altra molt clara de Toni Rodriguez, el Son Ferrer ha inquietat després de una rapida contra que no ha entrat per ben poc, el domini i control de partit era nostre, peró a la mitja hora ha arribat la jugada clau de partit quant l'arbitre ha mostrat la segona targeta a n'Omar en la segona falta que li ha pitat, a partir d'aqui l'equip mallorqui ha agafat coratge de veure que tenien superioritat numerica estirant les lineas per presionar mes amunt, a nosaltres ens ha costat refer-nos, peró just abans del descans una clara falta a favor nostre ha servit perque en Joshua hagi marcat un gran gol de falta que ens ha posat en aventatge en el minut 44 i que ha servit per anar amb aventatge al descans i afrontar la 2ª part amb mes tranquilitat i defensar el resultat amb 1 jugador menys.
La segona part ha començat amb molta intensitat, ja que el Son Ferrer ha sortit a cercar l'empat, peró els nostres jugadors en un gran esforç han conseguit aturar les arribades visitants, fins i tot hem disposat de 2 jugades molt clares per sentenciar es partit, sobretot hem de destacar 1 de Tiago i Joshua en una gran jugada, peró el fútbol es aixi i del 2 a 0 hem pasat a l'empat, un gol que ha fet mal a s'equip i ha donat moral a l'equip mallorqui, que amb la superioritat numerica ha apretat mes en els darrers 25 minuts de partit, ho hem intentat de totes les maneres en alguna jugada agafant l'esquena visitant peró no ha pogut ser, donat les circumstancies hem de donar el punt com a bo i destacar la gran feina que han fet tots els jugadors que si han deixat la pell dins el camp fins que l'arbitre ha pitat.
Ara ja tocara pensar amb el partit de la setmana que ve en el camp del Ferriolense, un equip que també lluitará per evitar el descens.