diumenge, 21 d’agost del 2011

TERCERA DIVISIÓ. CAMPOS 2 - FERRE 0.

Ahir va començar la competició a la tercera divisió, amb la visita del nostre equip en el camp del Campos, el resultat va ser injust derrota 2 a 0, ja que els nostres jugadors van donar una gran imatge durant tot es partit peró aixó es lo que te una categoria com la 3ªdivisió que tot i que es tenguin ocasions i es jugui be, falta tenir un poc de sort en moments puntuals.
Els jugadors van sortir amb ganes de no donar cap pilota per perduda sabent que davant tenien un equip molt experimentat, molt be en la pressió durant tot es partit dificultant es control del Campos, les primeres ocasions del partit van arribar en els primers 20 minuts en que amb jugades rápides vam arribar a la porteria contraria, el Campos en una de les primeres ocasions clares que va tenir es va avançar en el minut 32 un gol que va ser un cop dur per el partit que estaven fent els nostres jugadors, els jugadors van seguir igual cercant la porteria contraria i abans del descans es va tenir una altra ocasió peró el marcador no es va moure.
En la segona part l'equip va sortir convençut amb la remontada, tinguent es control de partit en moltes fases, per ben poc no va arribar l'empat quant en Joshua va tirar una falta que va tocar en el poste, peró el rebot va sortir cap a fora, es veia que el gol podia arribar ja que els jugadors presionaven a dalt per recuperar la pilota prest, el Campos no ho tenia tot ja que veia que el nostre equip posant hi ganes i caracter estava complicant les coses, i no va ser fins el minut 36 de la segona part que en una contra van conseguir el 2 a 0, un resultat injust per com estava fent les coses l'equip, d'aqui fins el final es va seguir insistint per retallar distancies, peró no va ser possible, una llastima també va ser que l'equip es va quedar amb 10 jugadors, per lo que perdrem en Joan Taltavull per el partit de la setmana que ve.
Després d'aquesta setmana de festes ens visitará un equip nou a la categoria el Son Ferrer que será rival directe per evitar el descens i segur que jugant com ho vam fer ahir la victoria será possible.