diumenge, 21 d’agost del 2011

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. 2ªSEMIFINAL. FERRE 1 - RAYO 8.

Els nostres jugadors van jugar la segona semifinal contra el Rayo Vallecano que la temporada passada va quedar segon del seu grup a divisió d'honor darrera el R.Madrid i va ser semifinalista de copa juvenil, els jugadors del Rayo van mostrar el perque ja que es va veure que es un gran equip amb jugadors que els veurém debutar amb el primer equip en poc temps.
El partit va tenir una jugada que va ser un cop dur per el nostre equip, ja que en el primer minut ens van pitar un penal en contra i el gol va donar encara mes confiança i tranquilitat en els jugadors del Rayo, ens va costar sobreposar nos a n'aquest gol, ja que l'equip contrari feia una gran pressió per tot el camp, i quant recuperavan la pilota aprofitaven la rapidesa dels seus jugadors ofensius que van demostrar ser molt tecnics i van ampliar el resultat fins el 0 a 3 a la mitja part, en els darrers minuts del primer temps el nostre equip va controlar millor les arribades del Rayo, en aquests primers 45 minuts vam arribar 2 vegades a la porteria contraria, una la mes clara una gran aturada del porter del Rayo en una jugada que es cantava gol i una correguda per la banda d'en Dani, peró la defensa també estava ben colocada i va ser complicat crear mes perill.
En els primers minuts del segon temps van ser els millors per els nostres jugadors que van sortir decidits a poder marcar algun gol per donar emoció en el partit, anant a marcar els jugadors visitants mes amunt, hi va haver una passada per la banda que va passar dins l'area sense trobar rematador. El gol va arribar en els primer 10 minuts del segon temps en convertir en Fabri un autentic golás de falta, un gol que va donar moral al nostre equip, que fins aqui va estar ben posat dins el partit amb el resultat de 1 a 3 i la gran aturada del porter la primera part que hagués fet possible el 2 a 3, peró poc després el Rayo va marcar el 1 a 4 aprofitant la seva rapidesa i tecnica, aquest va ser un cop dur en els millors minuts del nostre equip.
A partir del minut 15 ja es va notar la diferencia fisica dels dos equips, i el Rayo ho va aprofitar per ampliar el resultat fins el 1 a 8 final que va ser massa abultat ja que els 2 darrers gols van arribar en els 3 minuts finals, el Rayo va demostrar ser un gran equip dels millors que hem vist en els diferents tornetjos.
Avui contra el Dosa será una bona prova per el nostre equip per mesurar la força contra un equip de la mateixa categoria.
El Rayo jugará la gran final contra el Mallorca, en una final que no vos podeu perdre ja que segur será de gran fútbol i entretinguda.