divendres, 26 d’agost del 2011

TERCERA DIVISIÓ. DIUMENGE A LES 17.00 H.

2ªJORNADA. CE FERRERIES - SON FERRER.
Aquest diumenge encara amb la ressaca de les festes, tenim el primer partit a casa contra el Son Ferrer un equip que debuta en la 3ªdivisió i que es un rival directe per la salvació.
Davant tindrém un equip complicat tot i ser nou a la categoria, ja que es un blog molt lluitador i contundent que no aturen de correr en tot es partit, en el primer partit van perdre 0 a 3 contra el Santa Eulalia, peró no va ser tant fácil com diu el resultat ja que fins els darrers minuts només perdien 0 a 1 i van complicar molt les coses a un gran equip com el Santa Eulalia, a mes vindrán amb moltes ganes sabent que som un rival directe, tindrém que fer un gran partit per treure els 3 punts que son molt importants per començar amb confiança i tranquilitat per la nostra jove plantilla, es tindrá que estar concentrat tot es partit i aprofitar les nostres ocasions.
Per aquest partit comptarém amb la baixa de Joan Taltavull que va ser expulsat el primer partiit per 2 targetes grogues.
Esperém que tota la afició vengui en es camp per veure i animar en aquest partit per entre tots conseguir els 3 punts contra un rival directe.