dilluns, 22 d’agost del 2011

TORNEIG NACIONAL JUVENIL. EL FERRE QUEDA EN 3ªPOSICIÓ.

Ahir a les 18.00 amb un sol valent es va jugar es partit de consolació per la 3ªposició entre el nostre equip i el Dosa que aquest any compartirá categoria a lliga nacional, el resultat final va ser un clar 4 a 1 a favor del nostre equip que ens va donar la 3ªposició peró es partit no va ser tant fácil com diu el marcador i els nostres jugadors van tenir que lluitar tot es partit per conseguir la victoria a mes que en els 30 primers segons de partit ja teniem un gol en contra peró amb paciencia i ordre es va conseguir donar la volta.
El partit va començar de cara per el Dosa cosa que li va donar una certa confiança i solvencia en l'inici peró un rápid gol en els 6 minuts de n'Angel Rios de fora de l'area un gran gol per cert va fer que es partit es nivelles i es pogués veure un anar i venir de porteria a porteria, amb dos equips que van mostrar similituts en el seu joc, per nosaltres era una bona prova de veure les nostres forces contra un rival que lluitará amb nosaltres per evitar el descens.
Passada ja una bona estona de la primera part va venir el 2 a 1 que va fer també Angel Rios una altra bona jugada elaborada de tot l'equip, amb aquest marcador es va arribar al descans.
La segona part va començar amb el Dosa decidit a igualar el marcador, van disposar de 2 ocasions clares per empatar, peró els nostre equip amb bones combinacions en atac també va disposar de ocasions per sentenciar, i aixi en una d'elles va arribar una bona contra que va finalitzar en Dani Perez que també va ser qui va tancar es marcador en el darrer minut en una altra bona contra, ahir es van poder veure coses positives ja, en que l'equip poc a poc esta mes conjuntat a falta de 2 setmanes perque comenci la competició que aquesta temporda comptará amb 18 equips.
Aixi el nostre equip acaba en 3ªposició amb un bon resultat i bones jugades.
ENHORABONA A TOTA LA PLANTILLA PER EL TORNEIG.