dissabte, 29 de maig del 2010

INFANTILS A. UD.MAHÓN 1 - FERRE 1.

Els infantils A han empatat a Maó en es camp de la Unió en es darrer partit de lliga amb resultat de 1 a 1.
No ha pogut ser, per es goal-average no sóm campions, si s'hagues contat es goal-average entre els enfrontaments contra s'Alaior ho haguessim sigut, peró en categories inferios compta es general, tot i aixó els nostres jugadors ho han intentat fins es final, peró la Unió sempre es un equip molt complicat dins es seu camp, i tot i que hem tret un resultat positiu com es l'empat no ens serveix i quedám en una gran segóna posició, que es valorara més tant com passi es temps, ha estat una llastima principalment per es jugadors que venien amb gran forma i jugant molt be, treient grans resultats.
Uns jugadors que han d'estar amb sa cara ben alta, ja que en tot moment han estat lluitant fins es final, tinguen ocasions per haver guanyat es partit i heu de saber que ho heu fet molt be.
Es gol l'ha marcat en Sergi Sansaloni.
Anims al.lots, hau fet un gran campionat i ara vos mereixeu unes merescudes vacances.

1 comentari:

Unknown ha dit...

En primer lloc rectificar es comentari que deis que a ses categories menors no es mira es gol-average particular, perque si que es mira, lo que pasa es que esta empatat ja que a Ferreries varem perdre per 0-1 i a caseva varem guanyar per 1-2 i a sa lliga es gols fora camp no tenen valor doble, pel que desprès es mira es general.
També voldria comentar que en un partit tant important com es que jugavem avui a casa de l'Unió m'ha estranyat que no hi assitis ni un sol directiu del nostre Club. No es que fes cap falta, pero crec que hagues esta bé veuren algun.
Miquel Pons Pons.