diumenge, 9 de maig del 2010

CADETS COPA. FERRERIES 3 - AT.VILLACARLOS 2.

Partit entretingut el que hem viscut avui capvespre en es nostro camp contra el Villacarlos, en un partit en que els dos equips han cercat sa victoria.
Tot i que sa primera part no ha estat molt favorable ja que ens hem anat al descans amb es marcador en contra, tot i que ho haviem intentat durant es primer temps han estat els d'Es Castell que han estat mes efectius.
En el segón temps ha vingut la reacció nostra, amb jugades de gran qualitat hem donat sa volta en es marcador amb 3 gols, es primer l'ha marcat n'Hector amb un bon toc desde dins l'areá, aquest gol ens ha donat mes confiança per anar a cercar sa victoria, a més encara hi quedava prop de mitja hora, en que hem fet un gran fútbol que ha culminat en Rubén amb un golás de falta directa, un gol que ja ens posava amb avantatge, i que ha fet que els visitants anassim mes a l'atac i ens deixessin espai per fer contres perilloses, i amb una d'aquestes ha vingut sa gran jugada del 3 gol, que l'ha culminat en Quique peró sa veritat es que hi ha que felicitar a tots els jugadors per sa jugada, un resultat que semblava definitiu peró no ho ha estat ja que ens han marcat el 3 a 2 quant només quedaven 2 minuts, cosa que no ha donat temps per es patiment.
Un resultat que ens dona opcions encara de poder quedar primers de grup, sempre i quant guanyem els 2 partits que hi quedén, cosa que avui han demostrat que podén fer ja que tenen gran qualitat.
Molt be al.lots endavant, enhorabona a tots per aquest bon partit.