dissabte, 8 de maig del 2010

INFANTILS A 2ÓN ANY. FERRE 2 - PENYA ESPORTIVA 0.





Els infantils d'en Tati tenien avui un partit complicat, ja que jugaven contra el Penya que venia com a primer classificat, en el que després de un gran partit dels nostros jugadors hem guanyat per un meritori 2 a 0.
Ja desde el primer minut hem sortit amb moltes ganes, jugant amb molta intensitat amb ganes de guanyar es partit, a pesar que davant teniem un gran equip avui l'hem superat durant tot es partit, i hem fet un gran esforç que el final ha tingut sa recompensa amb es marcador final.
Ha estat un partit, que a pesar que hem fet 2 gols n'hagessim pogut fer mes, ja que hem tingut ocasions bastant clares i en defensa hem estat molt be, concedint pogues ocasions al rival.
Un resultat que ens permet passar el Penya tot i tenir un partit menys, s'unic equip que ens pot passar davant ara es s'Alaior equip que tenim que visitar proximament i será es partit clau per es desenllaç de sa lliga, una competició que ningú els podrá llevar en es jugadors que han estat de manera fantastica i que desde la directiva volém felicitar, per aquesta gran intensitat amb la que juguén.
Els golejadors han estat els dos Sergis, en Sergi Mercadal i Sergi Sansaloni.