dimarts, 25 de maig del 2010

FINS A 4 EQUIPS PODEN FER CAMPIONS.

Aquest dissabte acaba sa temporada, tots els equips des futbol base que encara estan competint, i si fins ara es una temporada bonissima per tots els equips des club, encara ho pot ser mes, si alguns dels 4 equips que depenen d'ells fan campions, afegit en els benjamins A, que ja ho son.
Els equips que poden quedar campions son:
Els infantils A, fins i tot podrién empatar dissabte en es camp de la Unió, per poder guanyar es titol ja que duim 2 punts d'avantatge i tenim es goal-average a favor.
Els Alevins de fútbol 11, que estan a 1 punt des primer classificat s'Alaior, equip que precisament visitarém, en un autentic partidas en que estará tot en joc, en que si guanyam ens proclamariem campions.
Els Alevins de fútbol 7, que jugarán a casa contra s'Alaior, en un partit que si el guanyen farán campions ja que amb un empat a punts com esteim ara ens serveix.
Els benjamins b de primer any també depenen d'ells si guanyen en es complicat partit que tindrán a casa nostra contra l'Sporting, están empatats a punts amb el Penya, peró també tenen es goal-average a favor.
Encara que no conseguiguem els titols, sa temporada haura estat igualment molt bona, ja que quedar subcampions es un gran resultat.
ANIMS AL.LOTS, FORÇA FERRE!!.