dissabte, 22 de maig del 2010

INFANTILS A 2ón any. FERRE 4 - AT VILLACARLOS 0.

Els infantils que entrena en Tati han confirmat avui que es troben en un gran moment de forma, i han tornat a guanyar de manera clara, avui 4 a 0 al Villacarlos.
Tot i que hem duit es control del joc a sa primera part, ens ha costat marcar es primer gol, ja que els visitants han estat ben posicionats i amb sa seva presió ens incomodavén el joc nostro, peró un gol d'en David en es minut 35 tot just abans del descans ha estat clau, ja que amb es marcador a favor hem estat molt superiors.
Com a consecuencia d'aquest gol, els jugadors del Villacarlos s'han obert més a la segóna part i ha estat quant hem demostrat sa nostra qualitat amb 3 gols més, i varies ocasions fallades, n'Albert ha marcat 2 gols i en Sergi Mercadal també n'ha fet 1.
Una vegada més hem de donar s'enhorabona a tots els jugadors per aquest gran moment de forma, en que cada dia juguem millor, i estan mostrant una gran compenetració tots els jugadors, gran merit també del seu entrenador en Tati, que ha fet que a falta de 1 partit per es final siguém liders a sa classificació.
Ara ja quedará intentar la setmana que ve, acabar aquesta gran temporada com es mereix, si tot va be.