dissabte, 15 de maig del 2010

INFANTILS A 2ón any. ALAIOR 1 - FERRERIES 2.

Impresionant! Els infantils d'en Tati que avui tenien un dificilissim partit en es camp del lider s'Alaior, que ens duia 1 punts, i que després de un gran partit l'hem guanyat per 1 a 2, recuperant el goal-average i lo que es més important ens posam liders a falta de 2 partit per el final.
Hem començat molt be es partit ja que en els 3 minuts ens hem avançat amb un gol de n'Albert, i d'aquesta manera hem tingut es partit davant de cara, peró s'Alaior que també es un gran equip amb jugadors bastant alts, ens ha posat les coses dificils, presionanaven, per aconseguir s'empat, cosa que han aconseguit a sa mitja hora de joc, peró no ha acabat aqui ja que just abans del descans en Sergi Sansaloni ha fet el 1 a 2, que seria definitiu.
En el segón temps hem defensat es marcador, fent un gran desgast, inclus hem tingut un parell d'ocasions per haver resolt el partit amb un parell de contres, peró no ha estat aixi i els alaiorencs han apretat de valent fins es final, en que hem aguantat.
Gran resultat aquest el d'avui, tot i que no hi ha res solucionat, es per felicitar a tots els jugadors i també a en Tati el seu entrenador, per aquest gran partit que han fet.
Ara ja tenim que continuar jugant, igual de be i concentrats amb les mateixes ganes que ho venim fent, durant tota sa lliga, principalment ara que hem agafat una gran forma.
Aixó també es un altra exit del nostre fútbol base, que está completant una de les millors temporades de sa historia.
MOLT BE AL.LOTS ENDAVANT, FORÇA FERRE!!!