diumenge, 2 de maig del 2010

INFANTILS A. 2on any. MENORCA 3 - FERRE 4.

Gran partit el que han fet els juvenils avui matí en es camp del Menorca, en un partit amb molta espectacularitat de gols i que hem guanyat 1 partit que ens permet seguir somiant amb sa primera plaça i lo més important que els jugadors están fent un gran campionat i jugant molt be.
Es partit ha començat molt be per noltros, ja que en la primera part hem estát molt superiors al Menorca, hem tingut moltes ocasions de gol per haver sentenciat es partit, i aixi ho semblava ja que ens hem anat amb 0 a 2 en es descans, peró just ha començat es segón temps ens han marcat 1 gol, que podiá semblar que ens complicarien ses coses, peró no ha estát aixi ja que s'equip ha continuat jugant molt be i prest hem tornat a agafar clara ventatge amb 2 gols més que han colocat un clar 1 a 4, un resultat que semblava decisiu i més tinguent en compte sa clara superioritat que demostravém, i lo que te es fútbol quant semblava que podiá arribar es 5 gol, s'equip local s'ha trobat amb 2 gols que han colocat un ajustat 3 a 4 final, un resultat massa curt per lo que s'ha vist dintre es camp.
Els golejadors han estát: Sergi Sansaloni 2, Albert Guasch i Sergi Mercadal.
Volém felicitar a tot s'equip per aquesta nova victoria, ja que esteis fent les coses molt be.