dissabte, 16 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. POBLENSE 2 - FERRERIES 0.

Durá derrota la que hem patit avuí a Sa Pobla per 2 a 0, un resultat que ha estat marcat per la jugada clau en el minut 25 de la segona part quant l'arbitre ha expulsat en Mingu per unes mans fora de s'area i per colmo a sa falta ens han marcat el primer gol de falta, després ha sigut molt dificil amb 1 jugador menys i el marcador en contra ens hem anat a dalt per aconseguir s'empat, i el Poblense ha aprofitat per sentenciar el partit a falta de 3 minuts, un partit que fins la jugada clau teniem controlat amb 1 primera part més be igualada sensa massa ocasions, en el començament del segón temps el Poblense ha intentat sortir un poc mes per el partit, cosa que ha conseguit a partir del minut 70.
Ara ja queda pensar amb la setmana que ve que ens visitara un rival de la nostra lliga l'Independiente, per lo que será fundamental el partit per aconseguir la permanencia.