diumenge, 31 de gener del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 1 - JUVENTUD SALLISTA 2.

Aquest migdia hem perdut per 1 a 2, davant el Juventud Sallista un equip que venia com a 4 classificat i que s'ha enduit els 3 punts de manera afortunada en el minut 90 de un rebot de una falta que possiblement no era.
Es partit ha començat amb imprecisions i joc de destrucció, en la primera part no hi ha hagut gaire ocasions de gol, i en una de les poques sobre el minut 30 ha arribat el primer gol visitant, un equip bastant serio en defensa i practic noltros no hem conseguit crear gaire perill tampoc fins el descans.
En la segona part hem intentat fer nos mes amb es control del partit, peró davant teniem un equip dur i ens ha costat arribar amb perill, ells en la segona part no han tingut casi cap més ocasió que el gol, peró ja gairebé as final en Miguel Caballo en el minut 86 ha fet el gol de s'empat un resultat que feia justicia a lo vist damunt es camp, peró encara en el minut 90 ha vingut ja jugada polemica final quant s'arbitre ha pitat una falta que semblava que el nostre jugador ha tocat sa pilota, i d'aqui ha vingut el gol han picat sa pilota dins l'area i després de un rebot a un jugador nostra sa pilota ha entrat dins, deixant es resultat final de 1 a 2, massa castig ja que el resultat just era s'empat.