dimecres, 6 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - MERCADAL 0.

Impresionant una vegada més el partidas que han tornat a fer els nostres jugadors avui capvespre contra el Mercadal, un rival que venia de guanyar 3 a 0 a s'Alaior es passat diumenge, peró avui s'ha vist impotent davant el nostre equip que ha tornat a fer un partit molt complert.
El partit ha començat igualat els primers minuts amb respecte dels jugadors, bastant de joc pel mig camp, peró a mesura que passaven els minuts noltros anavem controlant més el joc, amb quolca rematada de cap desviada, el Mercadal ha fet un poste de un xut molt escorat a la banda.
La segona part ha començat amb molta empenta per part nostra ja que hem decidits per el partit, i així en els 4 minuts de la segona part un xut d'en Juli de fora de s'área ha agafat es porter a contrapeu i ens hem avançat, amb aquest gol ens hem fet amb el control del partit, ja que els jugadors estaven totalment enchufats en les sortides cap a porteria, en el minut 18 del segón temps ha vingut el 2 gol, un autentic golás d'en Robert dins s'área, que ha colocat sa pilota enfora d'es porter al segón pal, i en plena borratxera de joc nostra ha vingut una gran contra rápida que ha culminat n'Héctor en es minut 20 del segón temps, en plena bogeria dels nostres jugadors, d'aqui al final del partit hem controlat molt be es joc tinguent en compte d'es gran equip que té el Mercadal, format per molts de jugadors amb molta experiencia i qualitat a la 3ªdivisió, d'aqui al final encara haguessim pogut haver fet el 4 gol si en Guel hagués convertit una altra bona jugada, també hi ha hagut una ma providencial d'en Cristian a un altre xut.
Amb aquest gran resultat ens colocam en 15 posició en la taula classificatoria amb 19 punts, en els darrers 5 partits hem sumat 11 punts que ens confirmen en una clara línea ascendent dins la categoria, ara diumenge tocará un altra derby contra l'At Ciutadella cuer amb 10 punts, no ens podem confiar i a continuar així que de ben segur conseguirem l'ansiada permanencia, enhorabona a tots els jugadors i tecnics per aquesta brillant victoria, en un partit on feia molt de temps que no es veia s'ambient de gala que oferia es camp avui capvespre.