diumenge, 10 de gener del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. MANACOR 3 - FERRE 1.

Hem començat s'any amb una derrota en es camp del Manacor per 3-1, els rivals han afrontat el partit amb ses ganes de guanyar per sortir de la zona perillosa.
Amb aquest resultat continuarem a la zona tranquila de la classificació, amb la tranquilitat que ens donen els 27 punts per aconseguir l'objectiu de la permanencia.
El partit ha començat molt be per noltros, ja que en la primera part hem dominat el partit i fruit d'aixó ens hem avançat en el marcador amb un gol d'en Txiqui, a part del gol hem tingut més ocasions per sentenciar el partit abans del descans peró no hem tingut sort de cara a porteria. En el segón temps els Mallorquins han sortit amb ganes de empatar i no ho han conseguit fins ben avançat el segón temps, amb el gol els Manacorins s'han anat dalt i en els darrers 15 minuts han fet 2 gols deixant el resultat final de 3 a 1, resultat bastant abultat, ja que en el primer temps haguessim pogut sentenciar el partit.