diumenge, 24 de gener del 2010

TERCERA DIVISIÓ. FERRE 3 - INDEPENDIENTE 0.

Importantissima victoria la que hem aconseguit avui capvespre contra l'Independiente per un contundent 3 a 0, i també hem superat el goal average.
Desde el principi sabent de la importancia dels punts hem anat a per es partit, davant un rival que també ha intentava sortir a sa contra, en els primers 10 minuts ja hem tingut 2 ocasions, peró no ha sigut fins el minut 23 de la primera part quant n'Hector amb una passada d'en Juli ha fet el primer gol, un gol que ens ha donat tranquilitat per controlar millor es partit, que fins aquell moment ens havia costat un poc, amb aquest resultat s'ha arribat al descans.
La segona part ja ha sigut una altra historia, ja que hem sortit molt mes concentrats i decidits a sentenciar al partit, en la que hem estat clarament superiors amb 2 gols més i 3 ocasions més clarissimes, en els que hem superat la defensa dels mallorquins de manera constant, així en el minut 21 de la segona part ha arribat el segón gol fet per en Juli que ja sentenciava es partit, ja que en els darrers 20 minuts no hem tingut rival, i amb una jugada d'oportunisme en Guel Bosch ha aprofitat una errada de la defensa per fer es definitiu 3 a 0.
Ha estat un gran resultat que ens dona una mica d'aire, ja que ara sortim 5 punts per damunt es descens.
La setmana que ve tindrem un altra partit clau en es camp del Collerense que té 3 punts menys que noltros.