diumenge, 31 de gener del 2010

LLIGA REGIONAL. FERRE B 2 - SAMI 3.

Derrota ajustada la que hem sofert davant el Sami un equip que encara no havia guanyat cap partit, el resultat ha estat de 2 a 3, s'han avançat els ciutadellencs en els primers 10 minuts, noltros hem tingut un parell d'opcions clares que no hem convertit, peró el Sami ha fet el 2 gol en una contra resultat amb el que hem arribat al descans. Tot just ha començat sa segona part en Marc Viroll ha fet un bon gol que ha acursat distancies, hem intentat anar per s'empat peró una altra contra del Sami han fet un gran gol que deixava el resultat costa amunt amb 1 a 3, encara hem tingut temps de fer el 2 gol per en Marc Viroll, ho hem provat peró no hem convertit ses ocasions que hem tingut fins el final.