dissabte, 16 de gener del 2010

JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 3 - PLATGES CALVIÁ 2.

Partit epic el que hem fet avui capvespre, en el que hem remuntat un 0 a 2, els mallorquins ens han sorpres en els primers minuts de la primera part, a pesar de només comptar amb 4 punts s'han aprofitat de un parell d'errades nostres per posar se amb una comode aventatge, a part dels dos gols no han tingut cap més ocasió fins els minuts final, el gol que ha estat clau per la remontada ha estat el que ha conseguit en Miguel Caballo en el minut 40 del primer temps, encara abans del descans hem xutat una pilota al pal. En el segón temps hem sortit a per el partit, peró el rival estava ben tancat i no hem tingut massa ocasions clares un parell, fins que en el minut 32 del segón temps ens han pitat un penal a favor que hem fallat, semblava que ja no es mouria el marcador quant, en Txiqui en el minut 82 ha conseguit el gol de s'empat, s'equip s'ha vist amb posibilitats de guanyar es partit i han donat sa darrera empenta amb un altre gol d'en Miguel Caballo que ens ha donat la victoria, i el que es més important 30 punts en la jornada 18 donant nos molta tranquilitat per afrontar els partits que resten.
Enhorabona a tot s'equip per la remuntada.