dissabte, 4 de setembre del 2010

TERCERA DIVISIO. LLOSETENSE 2 - FERRE 1.

Derrota ajustada en es camp del Llosetense, que havia començat molt fort es campionat, ja que es un dels equips que mes s'ha reforçat, tot i sa derrota hem estat dins es partit fins es final, sa primera part havia acabat amb 2 a 0, el segon gol dels mallorquins ha estat de falta en es minut 45 cosa que ens ha posat molt dificil es partit.
El Llosetense ha sortit molt fort desde el principi, amb ganes de marcar prest cosa que han conseguit a sa primera mitja hora, en es migcamp hem intentat dificultar lis, es joc, cosa que hem aconseguit sobretot a sa segona part ja que no s'han trobat comodes, a mes quant hem escurçat distancies en es marcador, ja a la segona part un gol que ens ha donat confiança ja que hem estat ficats dins es partit fins es final, es gol l'ha marcat en Kevin que d'aquesta manera s'ha estrenat a sa Tercera divisio, hem presionat molt be i hem tingut unes quantes arribades clares, que no han entrat per mala sort inclos un poste que ens hagues donat un merescut empat i el Llosetense ha tingut que demanar sa hora.
No hem estat gaire afortunats en aquests dos primers partits, ja que tot i ser dels equips mes forts, per joc mereixeriem dur algun punt sobretot en es partit de la setmana passada.
Ara la setmana que ve ens visita un equip acabat de pujar el Manacor, tot un historic que te un bon equip per salvar se de sobra, en que intentarem treure els primers punts davant s'aficio segur que si seguim jugant aixi sa victoria prest arribara.