diumenge, 26 de setembre del 2010

TERCERA DIVISIO. FERRE 1 - SANTA EULALIA 1.

En un partit en que els nostres jugadors han fet un gran desgast per contrarrestar es potencial del Santa Eulalia, un equip practicament tot profesionalitzat, al final hem acabat 1 a 1, i d'aquesta manera hem tret un punt tot i tenir molt a prop la victoria que en el global del partit podiem mereixer.
Es partit ha començat amb bastant de ritme per part dels jugadors del Ferre, ja que desde el primer minut hem intentat dur es control del partit, i movent sa pilota rapidament i amb sa defensa ajudant a sa mitja amb sa linea de pressio, hem conseguit fer una gran primera part que a mes ha tingut la recompensa del gol d'en Juli en es minut 21, amb aquest gol no ens hem conformat ja que hem continuat presionant s'equip rival, i sorprendrel's en alguna jugada i marcar algun gol mes, en aquest primer temps no han tingut mes que una minima aproximacio a sa porteria.
Hem aconseguit arribar al descans amb aquest important aventatge, i durant bona part del segon temps hem seguit controlant es partit, pero curiosament i com a vegades passa en el futbol els eivissencs han quedat amb 10 jugadors i ha estat a partit d'aqui quant han jugat millor, en que ens han presionat mes a munt i fruit de un corner han fet es gol de l'empat.
En aquest segon temps hem intentat fer alguna contra per avançar nos, pero no ho hem aconseguit, hem disposat de una ocasio clara de un xut d'en Juli que anava vora s'escuadra pero es porter la aturada amb una gran intervencio.
Tot i fer un gran partit amb s'aspecte fisic, i tenir es partit en es nostro favor, no es mal resultat tenint en compte s'entitat del rival que teniem davant.
La setmana que ve tenim un altra partit complicat ja que jugarem a Binissalem, contra el segon classificat, amb sa ilusio de treure un resultat positiu.