dimarts, 14 de setembre del 2010

DESDE EL CLUB HEM FET UN CODI ETIC DE COMPORTAMENT.

Aquest es el codi etic que hem fet, entre la directiva i el director esportiu.

NORMES DE COMPORTAMENT DELS JUGADORS

El Club Esportiu Ferreries, vol fer saber a tots els jugadors que hi ha unes normes que la Junta Directiva, Director Esportiu i entrenadors faran cumplir per al bon funcionament del nostre Club.

- Els jugadors han de respectar les regles de comportament establertes per el Club.

Si els jugadors tenen algun problema o dupte s'han de dirigir primerament a l'entrenador en segon lloc al director esportiu i en darrer terme als responsables del futbol base del club.

Fer bon ús de les instal.lacions esportives com son (vestuaris, no abussar del aigua calenta en les dutxes, banys, camps de futbol) .

Els jugadors del C.E.Ferreries, han de ser educats i respectar als jugadors rivals i als arbitres.

Els Jugadors han de cuidar el material esportiu que facilita el Club (sudaderes, petos, camisetes, pilotes ) . I en acabar la temporada tornar les prendes a l'encarregat de material o al seu entrenador.

Prohibit fumar i beure alcohol dins els vestidors. Sera considerada com una falta greu, i tambe la expulsió del jugador del nostre Club.

Respectar a tots els jugadors del nostre Club, des dels més petits fins als més grans, i també a tots els entrenadors i delegats de totes les categories.

Si tots cumplim aquestes normes, el funcionament del nostre Club sera millor per a tots.

La Junta Directiva. Director esportiu.
President.



Ferreries 5 Setembre 2010.